Український Монреаль
-
Та отож і відчуваю що здається пора знов видалятися з чату, щоб не жартувати хреново
-
Ти б знав які питання ут порой бували) така відповідь вже не здається смішною
-
Та у всіх з почуттям гумору останній час не лади
-
Хоча якщо серьозно це жарт. Але бачу що з гумором у мене не все так гарно як було раніше
-
Це порада записати і давати таку відповідь на питання
-
Можна, але дивлячись ким і де
-
Це претензії?
-
Тоді вже не треба буде нічия допомога ☺️
-
переїжджайте, вивчіть мову, знайдіть роботу і тоді співвітчизники вам допоможуть. здається це працює так😔
-
👆Це для адмінів стандартна відповідь
-
У Монреалі надають готель на 2 тижня, у ньому годують гречкою, а після пропонують роботу без франце
-
Спробуйте знайти відповідь на це питання через пошук по чату, бо мені здається це питання займає в рейтингу 3-тє місце одразу після «чи дають готель?» та «де купити гречку?»😄
-
Усім доброго дня. Плануємо з родиною переїзд до Монреалю. Підкажіть будь-ласка, яка насправді ситуацію с французькою мовою? Чи можно знайти роботу з англійською?
-
Привіт! А де можна вклеїти фотку на RAMQ? Ми зробили фото в Жан-Кутю а вони там не клеять
-
Дякую 🙏🏼
-
IRCc сказали , все туди, можуть в аеропорту, але не хочуть, хіба хто дуже настирний їх вмовить
-
Шановні, в парку Saint-Bruno проходить фестиваль з розвагами для дітей. Хто бажає долучитися, стукайте в приват. Їдемо завтра приблизно на 10.30. Деталі і квитки тут: skisaintbruno.ca/en/events/fall-colours-2/
-
Хто може сьогодні підстригти?
-
Усім привіт. Шукаю кімнату. Бажано біля метро. До 700дол.
-
Я точно не памятаю бо робила тривале лікування тому все було в комплексі, потратила більше 2к страховки. Можете подзвонити їм спитати Але ціни в Монреалі майже в всіх клініках не відрізняються, +-20$
29 Jan 2023, 07:13
148694/237062
about 5 hours ago