Доброго дня. Мне звуть Анна, я ще знаходжуся в Україні. Їду з двома дітьми (хлопчики 9 і 15 років) у листопаді цього року. Дуже б хотілося у провінцію Квебек.
Важко зрозуміти поки, куди саме краще їхати, у місто Монреаль або у інше містечко. Де простіше зняти житло і чи дають соціальне на перший час? Де більш спокійна обстановка? Грошей вистачить тільки долетіти.О машині поки буду тільки мріяти, тому треба буде все робити пішки. Далі аеропорту йти поки нікуди. Можливо хтось вже пройшов цей шлях і може підказати? Можливо хтось шукає житло на дві сім'ї або знаходиться в такій же ситуації як і я? Я б із задоволенням і цей варіант роздивилася. Двом вже краще, ніж одному.
Можливо у когось є можливість допомогти з житлом на перший час, або знаете хостфемелі, або роботою чи інформацією і це вже буде дуже добре.
У планах почати вивчати мову, записати дітей до школи, жити, робити, здати іспити і отримати піар.
Троих про себе:
1. Маю вищу освіту, спеціаліст у економічній сфері - бухгалтер за фахом.
Закінчила Академію будівництва та архітектури.
2.Маю українські права.
3. Англійська мова на рівні ielts 3.
4. Французьської не знаю взагалі.
5. Працювала: у сфері будівництва економістом на підприємстві, була бухгалтером у оптовій фірмі, потім довгий час працювала менеджером із закупівель побутової техніки, організовувала бізнеси з різних направлень, зараз працюю головою правління у багатоквартирному будинку в Україні.
Є диплом перукаря (це більш хоббі, але якщо треба то можу працювати).
До любої роботи завжди ставлюся відповідально, комунікабельна та завжди відкрита до спілкування.
Люблю займатися як паперовою та організаційною роботою, так і розвиватися у сфері будівництва (це мені цікаво: планування, дизайн, вивчення нових та пошук матеріалів, розрахунки вартості...).
Завжди шукаю шляхи для вивчення чогось нового, удосконалення своїх навичок.
6. Не маю шкідливих звичок.
Також в мене є питання до імміграційного консультанта/ адвоката на рахунок піару у провінції Квебек, можливо є у когось контакти або знає як це робиться?
Буду вдячна за будь-яку інформацію.