Український Монреаль
-
Так, я це розумію. Але мене цікавлять якісь реальні відгуки. Ось наприклад кав'ярнь теж багато. А смачну каву я тут поки пила лише в Melk, там її готуюють по стандартах, гарний вибір рослинного молока.
-
повірю на слово і побережу печінку.. )))
-
а дарма - тут як і в штатах пива пʼють майже як німці=) якщо не більше чув що тут і горілку вміють нормальну робити=) Поки канадійську не пив=)
-
Я не великий поціновувач кави, але з чим усі погоджуються, що Тім Хортон 👎👎👎. При цьому, всі тільки з їх кавою і ходять.. ))) Мене інше здивувало.. я також ніколи не розумів захоплення пивом, хоча останні кілька років жив у Празі, але як не дивно, мені сподобалось місцеве.. от з чим-чим, а з пивом Канада у мене ніколи не асоціювалась..
-
так потім перейшли ж до відсутності смачної кави тут ще така штука як відносність кому що довподоби
-
Cote saint luc
-
Чи можуть бути проблемт з цим?
-
Якшо я маю residence permit і водночас візу яку видала канада і мені не поставили штамп( через перміт) - все ок?
-
тема не з кави починалась.. мова йшла про в'єтнамську кухню..
-
Мелк хорош) хоча по місту достатньо європейських кавʼярень зі смачною кавою
-
жити можна будь-де.. район достатньо віддалений від центру.. якщо добиратись громадським транспортом - години півтори-дві з пересадками.. супермаркети є, промзона поруч є.. дивлячись, на яку роботу розраховуєте..
-
тоді хоча б район вкажіть.. місто велике.. Melk знайшов, матиму на увазі..
-
Друзі! 🙌 Запрошуємо на вебінар "Сімейна допомога - підготовка документів"📑📃📄 Якщо ви несете відповідальність за догляд та освіту дитини віком до 18 років і ви є тимчасовим резидентом, який жив у Канаді протягом останніх 18 місяців - цей вебінар для вас! ➡Які документи необхідно підготувати? ➡Що потрібно знати, щоб подати заявку? ➡Ці та інші відповіді на запитання ви дізнаєтеся під час нашого вебінару Реєстрація за посиланням: www.eventbrite.ca/e/allocations-familiales-preparation-des-documents-tickets-728518918697?aff=oddtdtcreator У вас є питання? Звертайтеся [email protected]🍀
-
Поняття хостів тут вже давно не має, це вже особисте, можна і в Україні ж певно знайти. За дітьми має хтось дивитись, не знаю чи має право вже старша дитина, якщо так, то це значно полегшує вам життя. Ціни на житло плюс мінус однакові по провінціям 1100-1500 окрім Торонто і Британської Колумбії. Я теж закупівельник і тут роботу знайшла аналітиком, але думаю рівень англійської в мене вище, вам потрібно вільно говорити, наче це 6 чи вище. Інакше для вас залишиться тільки фізична праця і для неї ви будете конкурувати з франкофонами, тому без франсе буде важко. На перший час дадуть допомогу 1100-1200 на 6 місяців, якщо у вас нічого не має і 6000. Думаю це на 3-4 місяці тільки вистачить, І за ці 3 місяці у вас має бути робота, інакше ви не виживете. В Монреалі без машини добре, шукайте житло біля роботи. Поки не буде мови - буде суцільне виживання, 2 тисячі зп на повний день, житло за 1200.. мобільний 50, проіздний 100, їжа .. Мати дітей тут дуже дорого. Я сама, знімаю кімнату, витрачаю в місяць 2000, я не сиплю грошима. Добре подумайте чого ви чекаєте від Канади. Шукати житло також квест, перше житло дуже важко, будете брати будь яке, де вас погодять, буде не до ціни. Тут треба або одному бути або 2 працюючих. Про піар дуже рано, простіше холодні провінції, бо там тільки англійська треба і досвід роботи, через 6-8 місяців подасте. В Квебек середній час очікування піар 5 років, англе франсе ідеально, 2 роки роботи. Але погода тут як в Києві і місто велике, багато роботи, розваг, найкращий громадський транспорт.
-
ви знов порушуєте правила - тут не спілкуються російською якщо нема відповіді - нема офферів для вас моніторте группу але флуду не треба
-
Було б чудово 🖤