Український Монреаль
-
ви знов порушуєте правила - тут не спілкуються російською якщо нема відповіді - нема офферів для вас моніторте группу але флуду не треба
-
@raikmarko не потрібно спамити. Одного повідомлення в день достатньо
-
Було б чудово 🖤
-
Тут ще не грав, взагалі граю, можемо організувати, якщо набереться компашка
-
Коли збираєтеся якщо не секрет?)
-
2 столи, десь 8 чоловік +- час очікування десь 5 хвилин між партіями
-
А чи є тут ті хто грає у волейбол?
-
Багато людей ходять, і скільки столів там? Питаю щоб зрозуміти люди білше грають чи чекають своєї черги
-
Друзі, нагадую, що сьогодні ми граємо в пінг понг, чекаю на всіх бажаючих Де: maps.app.goo.gl/YBy59XCCSVU46zLM6?g_st=ic О котрій: 18:30 - 21:00 Кожного вівторка
-
Доброго дня. Здається квартира. З спальні, велика кухня і салон. Квартира дуже світла. Є два балкони і задній двір. В квартирі є вся не обхідна техніка. За більше детальнішою інформацією телефонуйте 4384395225
-
Доброго дня, терміново продаю речі, загальна сума 700$, якщо хочете щось окремо, пишіть домовимось🫰🏻
-
Привіт 🙋♀️ Хто може порадити сертифікованого перекладача ? Потрібно перекласти диплом магістра Свідоцтво про народження
-
Всім привіт, терміново продаю меблі, в дуже хорошому стані по смішній ціні, пишіть будь ласка, можемо домовитися
-
У моєї знайомої не питали нічого, хоча напевно краще мати з собою дозвіл про всяк випадок.
-
Можете мені ще раз вислати сайт де можна оформити провінційну допомогу,дякую
-
t.me/uaquebec
-
Шановні, в кого є група в Квебеке? Дайте посилання будь ласка
-
Meest, Meest-Montrealst
-
Доброго дня. Порадьте будь ласка хорошого дитячого стоматолога 🙏
-
Доброго дня! Можливо хтось відправляв з Європи посилку, а саме Франція? Буду вдячна за будь яку інформацію.
29 Jan 2023, 07:13
149053/239489
7 minutes ago