Український Монреаль
-
www.desjardins.com/ca/your-caisse/index.jsp?transit=81530347
-
Доброго дня! Шукаю професійного викладача англійської мови 1-2 рази на тиждень до нашого офісу у Монреалі. Заняття мають проходити у будній день для 3-4 людей. Будь ласка, пишіть у приватні повідомлення про свій досвід та ціну за урок.
-
Я пам'ятаю він має залену палітру кольорів
-
Добридень ! Хто знає, як називається банк, де працюють українці?
-
Вітаю, для тих хто шукає роботу Лонгей Бушервіль ✨ OFFRE D’EMPLOI/ Boucherville Fleuriste.ca Venez vous joindre à notre super belle équipe florale 🌸 Nous avons besoin de vous: 1. Assistant/e-fleuriste avec expérience: 17$/h. Samedi de 9-17h & dimanche de 9-15h. TÂCHES: - Emballer les belles créations - Entretiens de fleurs, frigo & plantes - Sevice à clientèle (doit parler le francais) Veuillez m’envoyer votre CV [email protected] [email protected]
-
Вітаю! Я і мій маленький спокійний песик збираємося переїхати в Монреаль або Квебек наприкінці листопада. Зараз шукаю та прошу будь-яку пропозицію на квартиру чи кімнату до 800$. Можливо, у вас є пропозиції або ви знаєте людей, які хочуть здавати або збираються разом з кимось знімати - дайте знати, будь ласка. Чекаємо Вашої відповіді - буду вдячна за допомогу🩷
-
де дивится футбол ЛЧ, відбір на чм? можна платно
-
Привіт! Я - адміністраторка онлайн-школи. Запрошуємо вас на безкоштовний пробний урок з таких предметів: 🔹️ Математика 🔹️ Англійська мова 🔹️ Підготовка до школи 🔹️ Німецька мова 🔹️ Програмування (Scratch, Roblox, Minecraft) Ми приймаємо дітей віком від 5 до 17 років, а також дорослих. Уроки проводяться на платформі з вчителем. Для запису, будь ласка, зв'яжіться зі мною у приватному повідомленні. 📩
-
Добрий день Мене звати Ірина. Я знаходжусь в Канаді , але нажаль змушена просити вашої допомоги. Моя мама потрапила в автомобільну аварію, у неї подвійний перелом хребта. Планується дуже складна та дороговартісна операція у м. Львів. Я знаю що молитва всіх разом дуже сильна. 🙏 Помоліться за одужання Олени. Окрім того прошу фінансової допомоги хто скільки може, розумію зборів зараз дуже багато на наших військових, тож якщо можете і скільки можете долучіться до лікування моєї найдорожчої людини. Дякую Вам. Карточка моєї мами 5375 4114 0626 4015
-
Просто приходь