Український Монреаль
-
Добрий день, чи знає хтось професійних фотографів в Монреалі, аби замовити фотосесію
-
Ще не впевнена, бо ще не закінчила випробовувальний період, буде враховуватись відсоток отриманих платежів, це collections. Але кастомерз в Штатах, тож спілкуватись буду з ними з завтрашнього дня. А взагалі індійців там багато, бо в них англійська з народження
-
Чула як один казав що англійська в них разом з їх мовою ніби нарівні, деталей не знаю.
-
Зазвичай в Jean Coutu є принтер, 25 центів/лист, з флешки тільки
-
По спелінгу десь так. Але сама конструкція то топ😂
-
Англе там друга державна. Але акцент в них лютий😂я досі згадую свої емоції від фрази «I want to need to know »😂
-
Найстрашніше то жсний код на 6000 рядків в одному файлі😂
-
Так, за два тижні в мене від різних акцентів слуховий шок
-
Шановні друзі, 🎥 Команда "Вечорниць" запрошує вас взяти участь у зйомках наступного випуску проекту "Vetchornytsi". Ми шукаємо декількох осіб, які б могли поділитися своїм досвідом перебування в Канаді. Нас цікавить саме як конкретна особа або організація та їх дії сприяли вашій інтеграції та соціалізації. ⏱ Зйомки проекту заплановані на цю п'ятницю. Якщо вас зацікавила ця ідея і ви бажаєте поділитися своїм досвідом, будь ласка, зв'яжіться з нами за посиланням @My_Bun_Tea . Всі подробиці можна обговорити в особистих повідомленнях. З повагою, @My_Bun_Tea
-
Найбільший шок у мене був від техасього акценту. Бо наче і американці але говорять так що ніфіга не зрозуміло😂
-
З приваду близнюків ланкійців я б посперечався. Вони різні. Але так говорять ланкійці реально краще. В жителів індії багато ще залежить від провінції і касти(хоч їх і нема😂)