Український Монреаль
-
Овчарка норм в квартирі живе. Це одна з тих порід котра прекрасно в місті живе
-
Покажи де дивитися , будьласка
-
Я для інтересу подивився на продаж овчарок. - не багато але є
-
А чого овчарку? Може хаскі? Іі на зиму у сані, і на роботу)
-
Ок)
-
І так і ні. Серед великих пород в квартирі- овчарка намьер ван. В україні - показник
-
Пес у квартирі - це преступна поведінка , на мою думку (я про великих и лохматих)
-
Ну хз. В моєму субурбі теж багато хто має собак. Будь яких форм, розмірів і кольорів як і люди😂
-
точніше, велике місто не для великих порід собак.. Мабуть, у передмісті, у приватному будинку, тримати пса простіше. Але з Європою не можна порівнювати. В тій же Чехії практично кожна друга сім'я має пса..
-
Якщо без знання зовсім- то важкувато я думаю буде. Особливо якщо щось не так з замовленням буде
-
Підскаже хтось , доставка товару на власному авто , добра робота , якщо без знання мови ?)
-
А шо по цінам за таку працю ?
-
спец парки але їх мало я краєм ока глянув коли знайома шукала квартиру їх мало, і вони не великі
-
В наступний раз скажу тому власнику самоіда що він повинен свою махіну для вбивств шпіців на поводу тримати
-
І не має зон за містом , що б пєс по носився по галявині ?
-
то зрозуміло, але справа ще в тому що треба тримати на повідку і в парках. в Чехії, в Аглії собака може гуляти без повідка тут такого нема
-
Якщо чисто підроляти - то думаю до 1000 можна з верху.
-
Але не моду показати
-
Наче чистими
-
Я не виходив ще на маршрути. Але тримаю це як запасний варіант. Те що мені казали- при активному застосуванні- 3-3.5 к
29 Jan 2023, 07:13
149234/236427
about an hour ago