Український Монреаль
-
Депутат що , хворий зовсім ?
-
Авжеж не дали
-
Яка корупція? Ми подали ті ж самі документи що і всі Але чекати не будемо довго І нам не відмовлять Ще я зараз чекаю еквівалент диплому щоб додати в досьє для балів А ще, страшна таємниця Корупція є навіть у Швейцарії
-
Завтра повідомлення побачу в чаті і буде бан. Досить пропагувати додаток сумнівної якості 🤬
-
Ось в цьому і питання
-
Всім привіт, заплачу 10$ хто скачає Temu маркетплейс і введе мій код
-
Це інфо директора школи
-
тож можеш називати таке явище як завгодно) але по суті це схоже на корупцію
-
Ось тільки на сайті міфі - диплом францизасйона підійде тільки з деяких шкіл, і при умові що початий він був до 2020 року.
-
Капець я навіть не подумав про це.
-
Слухай, тобі легше дружину
-
Терміново шукаю канадьских дідуся чи бабусю. Чи є у чаті такі?
-
не заздрість, скоріше а шеймінг про корупцію
-
так а заявку приймати можуть будь коли. питання про те що коли ти попадаєш у пул для отримання пр - повинна надати підтвердження того що у заявці. І ось цікаво на скільки твій депутат допоможе обійти французьку
-
Коротше Дарма написала Заздрість така штука
-
я пишу те що офіційно зараз виставлено на сайті.
-
💼 PR status для громадян України🇺🇦 з членами сім'ї в Канаді🇨🇦. Хто може подати заявку. 🔽 Буде проведено вебінари 23 і 24 жовтня, де ви можете задати свої запитання БЕЗКОШТОВНО=) 📟 Дата 23 жовтня - www.youtube.com/watch?v=xXtfDouLwG8 📟 Дата 24 жовтня - www.youtube.com/watch?v=ciFH0p5Nfvo Хто може подати заявку ✅ Категорія 1 🔷 Бути громадянином України; 🔷 Мати родичів, який громадянин Канади або PR і ви: 🔹подружжя або сімейний партнер; 🔹дитина (незалежно від віку); 🔹онуки; 🔹батьки; 🔹дідусь або бабуся; 🔹рідний брат/сестра (або зведений брат/сестрв) ✅ Категорія 2 🔶Ви маєте бути дружиною або common law громадянина України. 🔶Ваш чоловік або партнер: ⚠️ не можуть виїхати з України, зникли безвісти, померли або ймовірно пропали. 🔶Ваш чоловік або партнер мати родича, який громадянин Канади або PR: 🔸дитина (незалежно від віку); 🔸онуки; 🔸батьки; 🔸дідусь або бабуся; 🔸рідний брат/сестра (або зведений брат/сестрв) ✅ Ваш Канадський родич бути Громадяним або постыйний житель Канади (член вашоъ родини) повинен: 🔹зарез живе в Канаді; 🔹мати принаймі 18 років або старше; 🔹самі не отримали дозвіл за цією програмою. 🔽ВАЖЛИВО - Члени родини можуть перебувати в Канаді або за її межами. - Лише ви (Main Applicant) повинні перебувати в Канаді протягом усього процесу подачі заявки і поки не отримаєте статус PR ✔️ Посилання на офіційне джерело. 🎬 Youtube www.youtube.com/@UA_Canada/ 📱 Telegram канал Канади 🇨🇦 : t.me/UA_Canada_Cuaet 📱Telegram чати міст Канади 🇨🇦 : linktr.ee/ua_canada
-
Але чомусь атестацію прийняли Але б могли мене відправити теж складати іспит
-
те що вона від міфі != що вона знає про умови іміграції
-
по моєму досвіду - вони можуть не знати
29 Jan 2023, 07:13
149819/236375
about 2 hours ago