Український Монреаль
-
Вітаю ! Скажіть, куди звертатись, якщо роботодавець не виплатив зарплату ?
-
Тут для оплати є наче 10 днів чи 2 тижні щось таке
-
Вітаю! Скажіть є хтось хто має досвід із заповненням форми для нарахування стипендії за францізасьон на карту замість отримання чеку? після її оформлення треба завантажити в Arrima, але зовсім не зрозуміло як🤷♀️особистий кабінет зробила, але далі щось не розумію... Шукала по чату, не знайшла...Дякую)
-
Підкажіть до котрої працює донейшн на 5225 Chemin de la Côte-des-Neiges, Montréal, QC
-
Мене нема в інсті))
-
Я готуюсь у цього викладача до екзамену instagram.com/ling.spot?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Ще раз запитаю, хто також катається на ковзанах і хотів би піти разом на каток?
-
а як ви на Український Монреаль в інсті підписані😁 можна через whatsapp написати
-
скачайте, не знаю, що сказати
-
Доброго вечору) Я репетитор англійської мови. Кому актуально - пишіть в особисті )))
-
В мене нема інсти) фейсбука,вотсапа і так далі
-
Ніяк
-
Реклама після узгодження з @voyageur_errant
-
Це найдеприсивніша соц мережа
-
Що таке кріспі крім?
-
На роботу в кріспі крім потрібні люди Локація 600 Av. Auguste, Greenfield Park, QC J4V 3R4 Знання мови англійської чи французької на мінімальному рівні Спец навичок не потрібно За подробицями в приватні повідомлення
-
Я катаюсь. А де це ?
-
..якщо почати вбивати в Гуглі Creaspy Cream, відбувається диво.. а маючи локацію... 😉
-
тут згоден.. )
-
Якби хтось ще писав назви нормально а не транслітерацією - то було б набагато легше жити
29 Jan 2023, 07:13
149872/238155
about an hour ago