Український Монреаль
-
Бо в Європі китайська, а тут штатовська)) мабуть))
-
От тобі не впало Там де 2 українці там срач ги Аналог edge 30 знайди тут
-
Є питання , а чого вона " срана " ? Айфон теж сраний .
-
Ой , ги - ги .
-
оце воно?
-
В мене не айфон і не самсунг ги
-
Угу
-
це оф.сайт🤨 і 350 баксів - то 230 євро
-
мені це не треба, але глянув.. по-перше, це "срана" флагманська модель, по-друге, в багатьох мережах чомусь вже знята з продажу.. там де є, ціна близько 380 євро, це 550 CAD.. на амазоні вона продається по 650.. ну і по-третє, людині потрібен телефон, а не "знайди мені аналог якоїсь ###ні"
-
Бінго, і ціна в 350 не завжди є, а оператори її продають в кредит по тій ціні що закреслена.
-
Ось скільки воно тут коштує
-
та вона нині в європі стільки ж коштує😁 судячи з ціни оф.сайту
-
Ми про ціну закреслену
-
Все вірно, а от, ладно, в Чехії я її купував на старті продаж за 300 евро
-
та 230 євро на сайті ж чи ви принципово шукаєте де дорожче?🧐
-
Ось скільки воно тут коштує www.rogers.com/phones/motorola-edge те що в Чехії можна купити грубо за 300евро без прив'язки до оператора
-
Давно мене не було тут з їжею :) Сьогодні арабський парадайс
-
Наступного тижня перевірю
-
Це зараз конкретно така ціна на сайті тому що стара модель, ще 2 місяці тому ціна там була оті 900 баксів за сраний ейдж22 на медіатеці , тому я купив дружині з рук за 450 попередній справжній новий ейдж на квалком, за який на амазоні взагалі хочуть 700.
-
♈️ Овен 22 жовтня. ✨ Стосунки стукають в твій рот. ♉️ Телець 22 жовтня. ✨ Не підлаштовуйся під оточуючих, їм все одно щось не сподобається. ♊️ Близнюки 22 жовтня. ✨ Мемчики не брешуть, прислухайся. ♋️ Рак 22 жовтня. ✨ Твоя друга половинка дуже близько. ♌️ Лев 22 жовтня. ✨ Блін, ти йому не подобаєшся, вибач. ♍️ Діва 22 жовтня. ✨ Не мямли, будь сьогодні жорсткішим. ♎️ Терези 22 жовтня. ✨ Досить мовчати, інакше тобі на шию сядуть. ♏️ Скорпіон 22 жовтня. ✨ Ти сьогодні вкрай дратівливий. ♐️ Стрілець 22 жовтня. ✨ Одягайся симпатичніше, тебе чекає топовий день. ♑️ Козеріг 22 жовтня. ✨ Може ви все-таки більше, ніж друзі? ♒️ Водолій 22 жовтня. ✨ Перестань соромитися, ти багато через це втрачаєш. ♓️ Риби 22 жовтня. ✨ Зірки будуть на твоєму боці, головне не підведи сам. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
29 Jan 2023, 07:13
149933/239065
about 3 hours ago