Український Монреаль
-
Відносини Ізраіля і Газа ніколи не були рівними. Це вже не перша війна в тому регіоні. Тож краще переводьте вже тему. Бо ви весь вечір тільки про Палестину і Ізраїль розмовляєте, наче всі все розбираються і всі східнознавці. Ій богу
-
Гатіно біля Оттави .
-
це трохи інфантильний, дитячий і незрілий підхід: Я за все хороше проти всього поганого.. нагадує: ой, давайте рятувати бездомних кішечок і собачок.. ти не володієш інформацією, все на рівні емоцій. Мирні палестинці десятки років сиділи на подачках з усього світу. За цей час вони не зробили абсолютно нічого для своєї держави або мирного населення. Все, на що вони витрачали гроші - це рити сотні кілометрів тунелів, скуповувати зброю і виховувати тисячі майбутніх терористів, з дитячого віку забиваючи мізки ненавистю і брехнею. Все, що змогли дати світу бідні палестинці - це мечеті.. Школи, лікарні їм будували в основному, європейці. Замість того, щоб розвиватись, палестинці у кожній школі, лікарні, інших закладах робили склади зброї. Всі місцеві прекрасно все це знали і їх все влаштовувало - Європа дає гроші, Ізраїль - воду, електрику, роботу, Іран, Оман, саудити постачають зброю... Ізраїль за 50 років в пустелі створив одну з найпрогресивніших держав світу. Що за весь цей час світу дала Палестина? Назви мені імена палестинських вчених, меценатів, якісь винаходи, хоч якесь примітивне виробництво.. хоч що-небудь.. нічого немає.. Палестина це паразит. Ізраїль мирився з цим до 7 жовтня.. думаю, події останніх тижнів ти зможеш сама проаналізувати? Палестинці у всьому світі в угарі скакали, коли хамас вирізав людей. Вони підтримували хамас. У них немає претензій до хамас.. їх влаштовували склади зброї в підвалах їхніх будинків.. Для Ізраїля кожна людина - це цінність. Палестинці за один день вбили приблизно 1400 ізраїльтян.. мирних. За скоєне прийшов час розплати.. вони занадто довго жили на цій планеті в кредит.. Ізраїль виставив їм рахунок. Заплатити доведеться дуже дорогою ціною.. Хоч щось з написаного зрозуміла?
-
А в Гатіно багато вийшло на мітинг?
-
Так Ви праві , але в Ізраїлі багато нашіх співвітчизників , які страждають , а ще скільки загинуло .
-
Сьгодні це не конфлікт а війна , яку розв’язав хамас для того щоб розіграти чергову політичну комбінацію і хуйло вийшов із неї миротворцем разом із іраном…
-
Дякую 🙏
-
Але спроба була )))
-
Існують цілі інститути по вивченню цього регіону і відносин між тими країнами
-
Це дуже складний конфлікт. Закінчуйте вже
-
Підтримую , але я у Гатіно .
-
Я нажаль не в Монреалі😞
-
Навіть те що нетаньяху не друг України, і відмовив Президенту України у візиті до Ізраїлю, а зателефонував хуйлу в той же день… Пропоную зібрати мітинг Українців під посольством Ізраїлю в знак підтримки народу та армії Ізраїлю! Пятниця, 27 Жовтня , о 19.00
-
Нічого дивного. В мусульман близько 7 течій релігії і кожна каже своє
-
Тільки про це подумала . Так воно і є .
-
Світ поділився на адекватних мусульман які вміють думати фільтрувати та аналізувати і зомбованих …
-
Ігор. Навіщо ти спамиш?
-
Доброго Дня Шукаю підробіток ⚒ (Субота-Неділя )🔴 Плиточні роботи,✅ Ламінат,✅ Малярні роботи,✅ Гіпсокартон,✅ Демонтаж✅ Різноробочий✅ Маю Диплом 👷 Стаж роботи + результат✌ Ватцап +380988076536- igor Вайбер +380988076536 -igor
-
Можливо … яка перша літера його імені ?
-
Все вони розуміють … іждівенці та паразити … 90% на соціалці ..
29 Jan 2023, 07:13
150003/236093
about 2 hours ago