Український Монреаль
-
Тільки про це подумала . Так воно і є .
-
Світ поділився на адекватних мусульман які вміють думати фільтрувати та аналізувати і зомбованих …
-
Ігор. Навіщо ти спамиш?
-
Доброго Дня Шукаю підробіток ⚒ (Субота-Неділя )🔴 Плиточні роботи,✅ Ламінат,✅ Малярні роботи,✅ Гіпсокартон,✅ Демонтаж✅ Різноробочий✅ Маю Диплом 👷 Стаж роботи + результат✌ Ватцап +380988076536- igor Вайбер +380988076536 -igor
-
Можливо … яка перша літера його імені ?
-
Все вони розуміють … іждівенці та паразити … 90% на соціалці ..
-
Когось він мені нагадує .
-
Бо вони навіть не розуміють, що Україна до цього не отримувала ніякої допомогу на відміну від них. Скільки вони отримували світової допомоги і в Газі також. І що?
-
Один із «савєтскіх мусульман» узбек.. який приїхав 12 років тому в Монреаль, розказував мені що ві не розуміє чому всралась всім та Україна , а про палєстіну ніхто не думає… Його дуже дратують місцеві назви типу: St Michel, St Loran … він хоче щоб було аль мішель, аль лоран… у ньго 5 дітей, і він їм каже що у вас також повинно бути по 5 дітей .. і Канада повинна бути наша мусульманська ….
-
Я зовсім не хотіла підіймати це питання у чаті . Не змогла промовчати . Тому що , ми також страждаємо , скільки болю , сліз . Хто годував Рашу ? Хто допомогав . А вони , як Іуда продали . А зараз Ізраїль . Раша лізе скрізь .
-
Закинь картинку типу такої, то народ відреагує краще ніж на рульку 😉
-
Хоча рулька шикарна 🤣
-
Не допомогло
-
Якщо дітей вчать ненавидіти тебе (українця, єврея) з дитинства, що ціль вбити це святість, то я притримуюсь іншої думки, не такі вже то і діти…
-
🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱Рівняйте їх до газу в землі … Слава Ізраїльским Воїнам ! Крапка ! 🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱
-
Малі діти Ізраїлю так точно їх не вибирали яким просто повідрізали голови, це перше по друге потім з цих малих дітей виростають терористи. Це вже не перший рік. Як з цих палестинців тільки не намагалися зробити людей все одно не вийшло
-
Діти є діти , не залежно від їх батьків, вони мають право на майбутнє
-
Хоча кацапТВ скаже інакше
-
Батьки наших дітей ні на кого не нападали
-
А наші діти також ?
29 Jan 2023, 07:13
150017/237814
33 minutes ago