Український Монреаль
-
Я зовсім не хотіла підіймати це питання у чаті . Не змогла промовчати . Тому що , ми також страждаємо , скільки болю , сліз . Хто годував Рашу ? Хто допомогав . А вони , як Іуда продали . А зараз Ізраїль . Раша лізе скрізь .
-
Закинь картинку типу такої, то народ відреагує краще ніж на рульку 😉
-
Хоча рулька шикарна 🤣
-
Не допомогло
-
Якщо дітей вчать ненавидіти тебе (українця, єврея) з дитинства, що ціль вбити це святість, то я притримуюсь іншої думки, не такі вже то і діти…
-
🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱Рівняйте їх до газу в землі … Слава Ізраїльским Воїнам ! Крапка ! 🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱
-
Малі діти Ізраїлю так точно їх не вибирали яким просто повідрізали голови, це перше по друге потім з цих малих дітей виростають терористи. Це вже не перший рік. Як з цих палестинців тільки не намагалися зробити людей все одно не вийшло
-
Діти є діти , не залежно від їх батьків, вони мають право на майбутнє
-
Хоча кацапТВ скаже інакше
-
Батьки наших дітей ні на кого не нападали
-
А наші діти також ?
-
Це ваша думка ви маєте на це право
-
Гріхи батьків
-
Коли гвалтували жінок різали дітлахів , нормально мирні палестинці реагували , не бачили ніякого шоку , співчувчуття , тільки радість . Вони живуть з Хамасом скільки років . Все гаразд .
-
Малі діти також це вибирали ?
-
Вибачте, але після того як ви особисто ображаєте людей просто так - якимсь цинізмом пахне. За себе вам не соромно бачу. І з чого ви взяли, що люди байдужі? Бо вам треба собі медалі навішати?
-
Вам треба соромитись за себе. Бо не розумієте що кажете. Не треба Україну та українців порівнювати з терористами та Палестиною. Україна та Ізраїль ні на кого не нападали. Те що зробили палестинці в Ізраїлі ні в яку людяність не підпадає. Палестинці самі обрали собі цих терористів то не треба тут нас всіх принижувти
-
А я підтримую Ізраїль! 🇮🇱 хамас це виродки , друзі рашистів.. Слава Воїнам Ізраїльским!
-
На даний момент ми живемо у мультинаціональній країні де кожен має право на власну думку та її вираження незалежно від віри та національності . Тож поважайте свободу слова цих людей та не втрачайте людяність
-
Мені соромно за вас люди . Ви чекаєте співчуття від усього світу за те що орки роблять з нами , але у цей момент ви жорстокі та байдужі до людей коли це трапилось в інших країнах. Я не підтримую не Ізраїль і не Палестину , я підтримую мирне населення з обох сторін яке страждає . Будьте людяними до чужого горя та не судіть людей за їх національністю
29 Jan 2023, 07:13
150026/236371
about an hour ago