Український Монреаль
-
Малі діти також це вибирали ?
-
Вибачте, але після того як ви особисто ображаєте людей просто так - якимсь цинізмом пахне. За себе вам не соромно бачу. І з чого ви взяли, що люди байдужі? Бо вам треба собі медалі навішати?
-
Вам треба соромитись за себе. Бо не розумієте що кажете. Не треба Україну та українців порівнювати з терористами та Палестиною. Україна та Ізраїль ні на кого не нападали. Те що зробили палестинці в Ізраїлі ні в яку людяність не підпадає. Палестинці самі обрали собі цих терористів то не треба тут нас всіх принижувти
-
А я підтримую Ізраїль! 🇮🇱 хамас це виродки , друзі рашистів.. Слава Воїнам Ізраїльским!
-
На даний момент ми живемо у мультинаціональній країні де кожен має право на власну думку та її вираження незалежно від віри та національності . Тож поважайте свободу слова цих людей та не втрачайте людяність
-
Мені соромно за вас люди . Ви чекаєте співчуття від усього світу за те що орки роблять з нами , але у цей момент ви жорстокі та байдужі до людей коли це трапилось в інших країнах. Я не підтримую не Ізраїль і не Палестину , я підтримую мирне населення з обох сторін яке страждає . Будьте людяними до чужого горя та не судіть людей за їх національністю
-
Я про підтримку «постраждалих» від індійських прапороносців
-
У нас є свій 🇺🇦 🥰
-
Головне з прапором Італії не виходити, від гріха подалі)
-
Вже Європа надає літаки
-
А коли це ми не у своїх країнах кидали коктейль Молотова ?
-
це трохи не так працює зараз пакетно проходимо ми з Ізраїлем и штатські моменти є шанс розблочити допомогу
-
Бо я вам написала чому. Почитайте вище. Так і не отримала відповіді чим я образила кого? на відміну від вас яка рекомендує лікувати голову.
-
Так і переймаюсь . Бо зараз , нашім менше допомоги йде .
-
А ми коли на протести виходимо нас також потрібно боятися ?😂 Чому ви ділите людей на сорти ? Вичудити та кинути коктейль Молотова може будь яка нація в будь якій країні . Якщо вам так лячно , закрийтеся вдома та не контактуйте з людьми , бо гарантій вам ніхто ніде не дасть
-
Ну ви прям заспокоїли, а що за інші країни скажете? Європа? сша? В яких містах ще немає ? бачу у вас якась секретна інформація.
-
Туше😂
-
Свиняча рулька заспокоює ввечері
-
Я підтримую тільки мире населення яке не має ніякого відношення до ХАМАСУ , які просто гинуть , я не підтримую терор, я тільки співчуваю людям які постраждали
-
Доречі так,на мітингах своїх вони не закликають прибрати хамас…
29 Jan 2023, 07:13
150040/237652
4 minutes ago