Український Монреаль
-
Ні слова не зрозуміла. Довелося гуглити Ортодокс напевно
-
І ніяк інакше.
-
Тільки так !
-
А яка конфесія? Копт?
-
100% 👍
-
Типу не сую свій ніс в чуже лайно. Ви навіть тут намагаєтеся знайти привід поскандалити
-
Тіпа страус ? То фсьо палітіка..
-
20 Ні, але знаючи цей чат - не кожен зможе промовчати і більшість висловить свою думку. Відштовхуючись від цієї інформації можна буде вималювати приблизне процентне співвідношення
-
Що то знання вам дасть? Яка користь? Чи 20 панів зможуть вам задати вектор мислення всього комьюніті?
-
Та ні в темі , просто півник у дупу не клюнув .
-
Не лайно а війна .. В Україні війна , ви тут із арабом по програмі для Українців , тобіш у вас Український паспорт .. і вас нічого не йокає в середині коли бомблять вашу Батьківщину .. ваші інтереси знайомі .. салати на терасі , види із Лонгєя та дальші промовчу….
-
Я була шокована з самого початку від побаченого ,, мені було не зрозуміло , хто цім покидькам підіграв , вони так легко перейшли кордон , потім шматували людей , гвалтували , начебто дали на це час .
-
Ти вже людей додому запрошуєш?
-
Шановний, вам теж хочеться у мене на терасі посидіти або до чого такі повідомлення? Ви приходьте-я вам відкрию, посидьте теж, заспокоїте свою душу. А щодо йокає у мене чи ні це я вже сама як-небудь розберуся до вас це ніякого відношення не має
-
200 теж нічого не вирішує. Омана
-
Сьогодні я не підіймала перша цю тему .
-
В мене питаннячко , мадам . На що Вам малюватись по чатам , це вже зовсім не цікаво нікому . Все гаразд Ваша " терасса " не потрібна .
-
Світлано, а Ви не бот часом, Ви за добу про насилля десятки разів пишете, переважно на ніч. А тут жінки, діти, навіщо? В вашому місті є свій чат
-
Ну якщо йому моя Тераса так в душу запала-мені не шкода, нехай сидить, скільки влізе
-
Світлана полюбляє хілитати психіку навколо
29 Jan 2023, 07:13
150339/237814
25 minutes ago