Український Монреаль
-
Тому якщо вас заселять Перше що треба зробити : взяти сім картку в аеропорту Замовити сін в сервіс Канада З сіном відкрити банківський рахунок (можна використати адрес готелю) Потім якщо потрібно звернутися до сервісу Квебек щодо допомоги на перший час Це все можна зробити за пару днів І не відкладай пошук житла 🙏
-
www.kijiji.ca/h-grand-montreal/80002 Це робота З приводу житла marketPlace у ФБ Багато варіантів Але на перший час наче ще дають номер в готелі
-
А ще я помітила, що частіше всього вони всі дуже віруючі, що максимально дискредитує релігію
-
Там не говорять українською 😩
-
Шукайте житло краще зараз, буде набагато легше. Плюс будете реєструвати всюди це житло і не треба буде потім нічого міняти і шукати листи в готелі
-
Посилання на федеральну допомогу Збережи
-
Будь ласко, допоможіть інформацією про медичне страхування. Де здавати аналізи і рентген? Куди іти 🙏
-
srv217.services.gc.ca/ihst4/Questionnaire.aspx?sid=ffbfee20-6185-4e73-98b6-8a20e284ad59&lc=eng&GocTemplateCulture=en-CA&iffsappid=cats&iffssid=c27c62ac-bef0-40e0-aab8-91c2eea96803
-
Дякую
-
Autotrader.ca
-
Привіт,чи перетинала дитина до 17 років без скупроводу батьків кордон(Україна і Польща).Чи потрібно від батьків дозвіл?
-
Тебе не питали
-
ви "нагадуєте" мені про те, чого я не забував.. тисну мало, в основному, при знайомстві, а в житті, зі знайомими - дуже вибірково
-
А повинні ?
-
Як я себе бачу, коли наводжу порядок в чаті
-
Не буркоти 😂 правил за лексику нема😂
-
Давайте без гострих слів, будь ласка
-
Писала вам довге повідомлення, але після таких відповідей бажання вам щось підказувати відпало😕
-
Більше на шараду про попелюшку 😂
-
Щось за останню добу у чаті хуйня якась коїться
29 Jan 2023, 07:13
150442/238433
about 2 hours ago