Український Монреаль
-
Мій чоловік працює на фірмі, де половина персоналу - новоприбулі українці. Ми приїхали в лютому, на роботу він пішов у кінці квітня. Без жодної мови - ані англійської, ані французької. Правда, вміє читати креслення 😊 І починав не з 17 за годину, а більше. Тож у кожного своя карма 😊
-
-
Ні, проблема українців - це те що вони розумні, але як вже було сказано, не вміють себе продати (бо їм роками розповідали що усі навколо краще за них, а тут вони приїхали і побачили що усе навпаки)
-
Залежить. У мене з 10 людей в квацькій філії: Шеф француз на прі. Один канадієць з альберти(українського походження). Один квебекуа індуського походження(народженнтй тут) Китаєць на ПРі. Онтарієць з польским бекграундом(народжений в ГТЕ) Бельгієць на прі Ще один онтірієць(отримав громадянство в дитинстві) 0 лгбт/трансгендерів і тд. Всі з родинами або відносинами. Був ще індус(звільнили через скіли), турок (звільнили через низькі кпі) Контрактор є авганець з піашді в артоофішал інтелідженс. Але амались люди через відбір по скілам
-
а хто сказав що у них немає проблем? 😄
-
Я не вважаю, що в українців якісь проблеми чи вони якісь не такі. Особливо молодь. Єдина суттєва різниця в тому, що більшість із нас тут зараз не тому що ми по 5-7 років вчили мову, думали ким тут працювати, закінчували місцеві вузи і в принципі хотіли в еміграцію. 80-90% просто не планували і не були готові до еміграції і зараз пристосовуються по ходу. Про жінок із дітьми я взагалі мовчу - це просто героїзм тут все пройти без чоловіків
-
Ні, як фахівець і людина, яка знає собі ціну. Я ще в Україні засвоїла: якщо не можеш знайти роботу, створи її для себе сам, і дай роботу іншим 😊
-
Квоти є формальні. Вони є і в Україні на великих підприємствах для людей з обмеженними можливостями. І їх відсотків ну 5-10. Якщо кольорова лгбт менеджерка вміє будувати коллектив краще за білого квебекуа з кризою середнього віку то це вже інше питання. Еволюція або смерть як то показує природа
-
Знаєте, всі обмеження в нашій голові. Просто я як коуч працюю саме з мисленням. Треба зрозуміти, чого хочеш, що для цього треба і як це отримати. І просто йти до мети. Це більш продуктивно, ніж скиглити, що тут лгбт і тощо. Не реальність творить нас, а ми створюємо реальність своїм мисленням 🌷
-
💙💛 Ukrainian Newcomers Centre “La Terrasse” запрошує Вас на Сімейну та душевну тусовку ) Вік учасників від 7 років) 🎨Малювання осінніх пейзажів для дітей та батьків! 💙Початок о 15.00 28 жовтня 💛Для участі необхідно принести холст або залишити донейшин для закупівлі матеріалів. Реєстрація за посиланням docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSejfgy4RUUdtRqIqwOvWSsUZ3tY3k1wlk2fBWJSMbpGrGk-LQ/viewform?usp=pp_url ‼ Підтвердження реєстраціїприходить вам на пошту! 🌞Бажаємо вам гарного дня! docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSejfgy4RUUdtRqIqwOvWSsUZ3tY3k1wlk2fBWJSMbpGrGk-LQ/viewform?usp=pp_url Наша адреса: 5219 Chem. de la Côte-des-Neiges