Український Монреаль
-
Я мовчу про біженців як ми
-
І порой це треш навіть для підготовлених людей
-
Ще момент, 70% вакансій треба ліцензії)))
-
Так не всюди але
-
Прост узагальнено
-
Ось тут пояснення
-
www.cbc.ca/amp/1.6772923
-
Ну скажу так, мене всі готували до макдональдса, бо казали що такий тут шлях на перші роки, типу починаєш все з початку. А виявилось що це не правда. І всіх моїх знайомих розгребли, і я зараз не розумію чому люди з подібними кейсами десять років тому йшли офіціантами.
-
Айтішники з украіни тут не могли по пів року знайти роботу. Знайомий сюди не іде вже 4 місяць активно шукає
-
Все дійсно залежить від того як себе подаєш. Я не кажу про ліцензійну діяльність.
-
Також зараз толковий молодий інженер механік або технолог в Україні знає англійську і працює з іноземцями частіше всього, і багато хто в тому числі з канадськими компаніями. І думаю їх так само спокійно візьмуть до себе.
-
Залежить від того який айтішник. Я шукав 2 місяці але я мав досвід і квацький досвід по контракту. Аішників розхоплюють. Шарпістів, фронтів і жавісиів теж.
-
І знову таки, це не значить що всі все добре мають.
-
Ну ось бачите, всі влаштувались - а кажете, що є проблема
-
Тут ще найм повільний. Я півтора місяці сидів. А потім 4 інтервʼю за тиждень.
-
Знаю що деякі у таксі(для душі) працюють)
-
Банально навіть на співбесіди не звали
-
Та багато різних
-
Значить він їм не подобається 😁. Так буває. Приємна дівчинка з невеликим досвідом знайшла ще в Україні тут позицію джуна.
-
Я теж люблю їх дивитись 🤣🤣🤣 , а ще там зараз новий тренд, мені анулювали візу в США
29 Jan 2023, 07:13
150989/237040
4 minutes ago