Український Монреаль
-
Раз 5 бачив
-
Правда тут пишуть на вулиці типу йде зйомки
-
А ну то так
-
велике дякую, все знайшла фото☺️
-
Так Гелоуін це релігійне свято… відносно канонічне в католіцизмі…
-
Це нічого не змінить знаю чи не знаю. Я вважаю що люди святкують щось одне: або релігійні Різдво/Рамазан чи інше релігійне свято чи Хелоуін. Бо одне і друге не суміщаються між собою. Якщо ж для когось Хелоуін- це щось типу Різдва, теж мають право. Знову ж таки це тільки моя думка і я нікому її не нав‘язую. Більш обговорювати цю тему не буду бо один в полі не воїн…
-
5 листопада
-
а що тут час не переводять?
-
В першу неділю листопада
-
Пізніше
-
Всім привіт! Я шукаю кімнату або ж дівчину/дівчат, щоб ділити оренду квартири в Монреалі. Бажано в центрі, але головне- біля метро. Планую переїзд найближчим часом. Пишіть в особисті, буду рада познайомитися та поспілкуватися.
-
Ну шо з першим снігом вас
-
В інеті. Так тут не знайшли іх
-
Мами, підкажіть де купляли теплі колготки для діток , в якому магазині ?
-
Закінчився вже
-
Головне що він був, я подивився, вважаю досить, може більше не йти. Ну гаразд на різдво хай насипить раз і тоді точно досить
-
Наша дивовижна подорож з Монреалю на Ніагарський водоспад через Торонто! Ми дуже раді що всі наші клієнти після подорожі повертаються додому з усмішкою!😁 P.s на наступні вихідні запрошуємо усіх відвідати знов з нами Ніагарський водоспад і найбільше місто Канади Торонто! 🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦
-
Трохи торонто з башти ❤
-
Привіт! Можливо хтось хоче сьогодні взяти квиток на перегляд українського фільму від CSAI? Маю один квиток на сьогодні (о 14.00 початок) але через термінові справи не зможу піти. Якщо хтось бажає, напишіть у приватні мені :)
-
З ким у знаків найміцніший шлюб? Овен: Телець, Скорпіон, Стрілець Телець: Овен, Скорпіон, Водолій Близнюки: Лев, Терези, Водолій Рак: Козеріг, Лев, Риби Лев: Близнюки, Рак, Стрілець Діва: Терези, Стрілець, Козеріг Терези: Близнюки, Діва, Риби Скорпіон: Овен, Телець, Скорпіон Стрілець: Овен, Діва, Лев Козеріг: Рак, Діва, Риби Водолій: Телець, Близнюки, Водолій Риби: Терези, Рак, Козеріг
29 Jan 2023, 07:13
151448/237862
5 minutes ago