Український Монреаль
-
Там добре якщо ти з ними давно
-
Рефералка в них хромає
-
Доброго вечора, шановні! Маю 4 паси до Maple Leaf Lounge на території Канада та США, для тих хто планує летіти Air Canada та компаніями афілійованими з ними. Дійсні до 31/12/2023. Кому цікаво - пишіть.
-
В мене теж
-
путін в першу чергу #уйло..
-
Це як з відгуками.. їх пишуть ті, хто чимось не задоволений.. коли все працює - писати нічого.. :) P.S. у мене Роджерс :)
-
Доброго вечора! Механіки є? Кому потрібно? 30$
-
Але це мені забагато, навіть 50 GB не використовую
-
Дівчатка, я продаю свої босоніжки через те, що я їх просто не ношу. Купувала в Мілані за 1200€. Сильно вартість скидати не буду, так як вони в ідеальному стані і це limited edition Разом з ними 2 напильника і документи Якщо раптом комусь треба-напишіть мені.
-
Українські патріотичні брелочки на ключі та прапори. Деталі у приват)
-
Думаєш, у мене мало депутатського взуття? 😅
-
О це стиль! Не продавай! Це прям справжне взуття депутатьскої доньки
-
Доброго вечора, підкажіть як можна зробити у Монтреалі доручення на маму. Як це зробити?
-
Я скажу 3 номера на одному рахунку, 150 ГБ, безлім по Канаді, 132 бакси з таксами
-
Вони-то топчик, якби я їх носила, вони з моменту покупки лежать в напилку. Мені шкода босоніжки
-
Не має сенсу мабуть .
-
Ну ось таки леопардові, це прям топчик
-
Ууууу.... Отак і виглядає. Витончено і скромно Понти всім не показуються. Але то з роками приходить. Удачі вам в продажу!
-
Шкода, у вас фото в профілі немає. Дуже хотілося б подивитися, як виглядає «смак»
-
А ти бачила їх назву? Вони ж називаються як наша річка у Монреалі, тільки на італійскій манер. Це дуже символично, я б не продавав
29 Jan 2023, 07:13
151543/236427
about an hour ago