Український Монреаль
-
В ефірі Questions & Answers: Нова программа: 🎬 ПОСИЛАННЯ 🌐 www.youtube.com/watch?v=7jzs8vGS0VU 🎙 Доповідач - Святослав Лашкевич , сертифікований імміграційний консультант
-
Всім привіт, думаю багатьом буде дуже корисним. У додатку Temu (щось схоже на Аліекспрес) зараз триває акція і можна безкоштовно отримати будь-які товари. Для того, щоб взяти участь в акції, потрібно в поле пошуку товарів ввести 62992544
-
Всім доброго дня!) Потрібно ательє в Монреалі , Чи може хтось вміє шити дома ? Задача не важка. Напишіть в приватні будьласка 🙏🏾
-
В Square Decarie є на другому поверсі ательє, де працює українка
-
Привіт всім! Наша компанія шукає досвідченого SEO/SMM фахівця для роботи над цікавими проектами в одній сфері діяльності. Якщо ви знаєте когось, хто може бути зацікавлений, будь ласка, зв'яжіться з нами по телефону 437 230 7116, marketing@metalexteriorproducts.com або поділіться цим повідомленням. Дякую за допомогу!
-
Привіт всім! Наша компанія шукає досвідченого SEO/SMM фахівця для роботи над цікавими проектами в одній сфері діяльності. ФРАНЦУЗЬКА МОВА ОБОВʼЯЗКОВО! Якщо ви знаєте когось, хто може бути зацікавлений, будь ласка, зв'яжіться з нами по телефону 437 230 7116, marketing@metalexteriorproducts.com або поділіться цим повідомленням. Дякую за допомогу!
-
Інді гейм дев такий, ага ага)))
-
Ну це не буде досвідчена людина. Це буде джун або трохи вище. Бо зазвичай уже на цьому рівні ти обираєш спеціалізацію
-
Я теж хотів бути тільки авто тестувальном. Але по факту я і ВА і QA i SDET
-
Кому цікаво, пишіть або дзвоніть, все розкажу
-
Я такого ніколи не бачила за свої 9 років в маркетингу:)
-
Хтось давно не працював в малих компаніях
-
Я знаю. Але іноді трапляються. Можна окремо
-
Metal roofing
-
Як може бути людина досвідченою одночасно у SEO і в SMM? Це ж абсолютно різні напрямки
-
Яка сфера, і оплата допишіть пліз
-
То все дуже класно. Коли компанія велика. Але коли стартапи часто все підряд кладеться на одних і тих самий людей. Той же інді геймдев. Я і програміст, і художник і музикант
-
ВА і QA це різне
-
Будь ласка не спамьте
-
Тільки це все одно тестування (напевно). А smm і seo - це як морозиво і мʼясо. Наче і те і те їжа, але абсолютно різні за метою і сутністю. Не знаю. Коли ще шукають smm манагера зі знянням дизайнерстких програм - то так, зрозуміло. А сео взагалі до того відношення не має
29 Jan 2023, 07:13
151736/240034
16 minutes ago