Український Монреаль
-
Добрий день, хто має контакт знайомого нотаріуса в Монреалі?
-
Раджу дуже гарного викладача Businesses English🇬🇧 з України🇺🇦 (кандидат наук, 26 років стаж) Пишіть instagram.com/englishkovalenko?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== ✍🏻
-
Терміново в зв'язку з переїздом в США, перездам чудову квартиру (дві кімнати закриваються та кухня -студіо), тихий спокійний район з чудовою транспортною розв'язкою,всі подробиці в особисті
-
Дівчата чату, скажіть, як та де ви шукали роботу? Потрібна порада :) бо індід не допоміг, волонтери нічого корисного не дали, ярмарок вакансій тільки показав, що мені треба вчити французьку 😂 Напишіть будь ласка менні в приватні щодо вашого досвіду, я буду дуже дуже вдячна
-
The pizdec
-
Насправді, це не найліпша ідея лиш через те, що , можливо, це не допоможе. Я до того, що для роботодавця дуже важливий ваш досвід саме з канадійськими компаніями. Але не без вийнятків. Чисто мій приклад , так як зараз знову шукаю нову роботу і відчуваю себе більш впевнено через те , що відгуків більше , бо маю канадійського емплуа. Ну і французька на руку зіграла також, звісно, не без цього
-
Індід рідко допомогає знайти роботу швидко. Я знайшов за допомогою індіду, але на то пішло пів року.
-