Український Монреаль
-
The pizdec
-
Насправді, це не найліпша ідея лиш через те, що , можливо, це не допоможе. Я до того, що для роботодавця дуже важливий ваш досвід саме з канадійськими компаніями. Але не без вийнятків. Чисто мій приклад , так як зараз знову шукаю нову роботу і відчуваю себе більш впевнено через те , що відгуків більше , бо маю канадійського емплуа. Ну і французька на руку зіграла також, звісно, не без цього
-
Індід рідко допомогає знайти роботу швидко. Я знайшов за допомогою індіду, але на то пішло пів року.
-
-
В Канаді такий менталітет. Все робиться з довгим плануванням. Те ж саме в місцевих з плануванням відпустки. Планують за рік, за два.
-
Коли покійна бабуся відвідувала мене в Монреалі 10 років тому, вона дізналася що таке Хелувін. Кричить та кличе мене і каже: «Сатана у дверях!!! (З дуже великим роздумом шепоче) І та скотина хоче цукерок. Ней би нагла кров залєла єго»
-
Привіт, дорога спільното 🫶 Є таке питання: чи можливо у Монреалі обміняти трішки пошкоджені та старого зразку долари США? Може хтось стикався, довго вже блукаю по обмінниках, в банках практично не має обміну валют. Може якійсь всесильний банк 🏦 на прикметі у вас?) Вдячна за увагу🙌