Український Монреаль
-
Та нема за що😄
-
Я вам кажу або так або хтось за вас попросить, це така практика
-
Дякую за ідею, я перегляну своє резюме і може якийсь досвід просто намалюю 😏 Все одно роботу я шукаю без спеціалізації. Думаю, так має спрацювати
-
Тобто трохи через сраку, я зрозуміла 😆 але ок, вже якась користь. бо мені волонтери тупо кидають посилання на купу сайтів з пошуку роботи, а ефект від них нульовий
-
The pizdec
-
Мені не вдалось влаштуватись напряму , постійно направляли на Індід або їх оф.сайти- подаватись онлайн. Так і вийшло. Якшо немає ніякого зв’язку , то можуть бути питання до Вашого резюме. Нажаль , з мого досвіду, в Канаді це працює саме так
-
Побачимо, вибору в мене все одно нема, треба ж шукати роботу
-
Насправді, це не найліпша ідея лиш через те, що , можливо, це не допоможе. Я до того, що для роботодавця дуже важливий ваш досвід саме з канадійськими компаніями. Але не без вийнятків. Чисто мій приклад , так як зараз знову шукаю нову роботу і відчуваю себе більш впевнено через те , що відгуків більше , бо маю канадійського емплуа. Ну і французька на руку зіграла також, звісно, не без цього
-
Мати божа 😅 що ж вони так довго думають))
-
Індід рідко допомогає знайти роботу швидко. Я знайшов за допомогою індіду, але на то пішло пів року.
-
Доброго дня всім Ми шукаємо квартиру , може бути студія , може бути 2 кімнати, локація неважлива, розглянемо всі варіанти, ціна також неважлива, будемо дуже вдячні якщо допоможете, бажано з заїздом навіть від сьогодні. У кого є якась інформація то пишіть
-
Жах який) я розумію, стабільність життя, все таке. Але прям аж так😅
-
В Канаді такий менталітет. Все робиться з довгим плануванням. Те ж саме в місцевих з плануванням відпустки. Планують за рік, за два.
-
Вітаю, хто сьогодні хоче переказати гривні в Україну-є така можливість, переказу вам з ПриватБанк, а ви мені кеш. Пишіть в пп, домовимось щодо місця та часу
-
Вітання всім. Підкажіть будь ласка - мої батьки зараз знаходяться в Монреалі і їм потрібна консультація з еміграції. Можливо, хтось зможе підказати до кого можна звернутися?
-
Коли покійна бабуся відвідувала мене в Монреалі 10 років тому, вона дізналася що таке Хелувін. Кричить та кличе мене і каже: «Сатана у дверях!!! (З дуже великим роздумом шепоче) І та скотина хоче цукерок. Ней би нагла кров залєла єго»
-
Привіт, дорога спільното 🫶 Є таке питання: чи можливо у Монреалі обміняти трішки пошкоджені та старого зразку долари США? Може хтось стикався, довго вже блукаю по обмінниках, в банках практично не має обміну валют. Може якійсь всесильний банк 🏦 на прикметі у вас?) Вдячна за увагу🙌
-
Час від часу тут кидають таку роботу, був же хлопчина з метро наче, вони шукали. Тут працюють звʼязки, навіть мінімальні.
-
Дурнувате питання, але хто знає, де є поштові скриньки, щоб кинути туди листа на відправку? Вони якось марковані? Бо пошта далекувато і мені влом туди їхати
-
Мені в сібс міняли пошкоджені, при відкритті рахунку, зарахували в канадських, але 2 тижні десь були в процесі зарахування.
29 Jan 2023, 07:13
151869/238281
about a minute ago