Український Монреаль
-
♈️ Овен 1 листопада. ✨ ЛЮБОВ ЛЮБОВ ЛЮБОВ. ♉️ Телець 1 листопада. ✨ Ти магніт для сумнівних авантюр. ♊️ Близнюки 1 листопада. ✨ Сьогодні може бути дуже сумно. ♋️ Рак 1 листопада. ✨ Вечір обіцяє бути гарячим! ♌️ Лев 1 листопада. ✨ Ти чого таким лінивим став? ♍️ Діва 1 листопада. ✨ Якщо у тебе поганий настрій зранку — прокидайтеся в обід. ♎️ Терези 1 листопада. ✨ День хороший намічається, головне будь собою. ♏️ Скорпіон 1 листопада. ✨ Не переживай, дурням ж щастить. ♐️ Стрілець 1 листопада. ✨ Сьогодні з тебе вийде вся агресія. ♑️ Козеріг 1 листопада. ✨ Не збивай свій режим сну, інакше потім буде важко його відновити. ♒️ Водолій 1 листопада. ✨ Здивують тебе сьогодні гарненько. ♓️ Риби 1 листопада. ✨ Перестань скаржитися на все підряд. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Гороскоп циганки на 01.11: ♈ Овен - важко знайти друзів у дорослому віці, тому що вже всі давно втомлені та сидять вдома ♉ Телець - ви людина спокійна рівно до фрази "заспокойся" ♊ Близнюки - до нового року залишилося 2 місяці та вижити ♋ Рак - якщо весь світ ілюзія, чому ви вибрали саме такі спецефекти? ♌ Лев - ніщо так не мотивує працювати, як гроші, які списуються з вашої картки щосекунди ♍ Діва - якщо ви сам творець свого щастя, то що ви за хуйню наробили? ♎ Терези - вам не доведеться піднімати самооцінку, якщо вона у вас не падатиме ♏ Скорпіон - навіть, якщо листя зриваються, ви все одно тримайтеся ♐ Стрілець - якщо у вас вдома завжди чисто, то це не через гостей, а через психічний розлад ♑ Козеріжка - якщо весь світ - це ілюзія, то чому ви обрали саме такі спецефекти? ♒ Водолій - як стати щасливим? (знизити очікування не пропонувати) ♓ Риби - ви до психотерапіі та після - це одна й та сама людина, але з меншою кількістю грошей та зайобів п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
Там роги раком! 🤣🤣🤣
-
Більше так не буду! Стрес свій так заспокоюю! Краще сміятись ніж плакати!
-
Мені теж смішно
-
Фу!!!! Як некультурно
-
Перетворювач потрібен для силової техніки. Більшість зарядок мають дуальний режим(там пишеться типу ін і під 110v і під 240v). Якщо таке написано то точно буде працювати.
-
Я таке підтримую. Звикнеш до моїх жартів
-
Я проходила, фултайм, 7 годин на день. Камера обов’язково мала бути постійно включена, 15 хв не включена і рахувався пропуск уроку