Український Монреаль
-
Я проходила, фултайм, 7 годин на день. Камера обов’язково мала бути постійно включена, 15 хв не включена і рахувався пропуск уроку
-
Доброго здоровʼячка! Підскажіть будь ласка, можливо чати є, де можна познайомитись з дівчиною для спілкування?
-
Мені обміняли долари США старого зразку і трішки надірвані на нові без проблем в Scotiabank на вул Шербрук 1002, думаю в банках всюди можуть поміняти
-
Дякую 🙏
-
У мене і зарядки для телефону, і вирівнювач(хз як воно правильно) для волосся, і ноут працювали справно з такими міні перехідниками. Але потім я купила зарядні блоки, і провід для ноута, щоб підходило до канадських розеток, бо дуже не міцно ця конструкція тримається.
-
Доброго дня , чи комусь приходила за цей місяць провінційна допомога ? (бо знайомим не прийшла )
-
Всім привіт! я купила airPods, але не ту модель, що хотіла. І не встигла поміняти, вчора був останній день 😢 не користувалась! Тільки відкрила коробку і приміряла.. Продам за $229 CAD (купувала а AppleStory: $263 з податками вийшло). Можу ще скинути, якщо заберете. Дякую!!! ❤️
-
CSAI запрошує українців на вебінар "Зміцнення самооцінки та психічного здоров'я дітей-іммігрантів" Під час процесу міграції діти в деяких випадках стикаються з проблемами психічного здоров’я та самооцінки, які компенсують порожнечу, залишену відчуттям покинутості та страхом перед новим життям. До цього додаються й інші перешкоди, зокрема недостатнє знання шкільної системи та неволодіння офіційною мовою. Цей етап залишає незгладимий слід в історії дітей, які пережили його, чи то разом із сім’єю, чи окремо. Реєстрація за посиланням: www.eventbrite.ca/e/billets-renforcer-lestime-de-soi-et-la-sante-mentale-des-enfants-immigrants-746122932777