Український Монреаль
-
Всім привіт! я купила airPods, але не ту модель, що хотіла. І не встигла поміняти, вчора був останній день 😢 не користувалась! Тільки відкрила коробку і приміряла.. Продам за $229 CAD (купувала а AppleStory: $263 з податками вийшло). Можу ще скинути, якщо заберете. Дякую!!! ❤️
-
CSAI запрошує українців на вебінар "Зміцнення самооцінки та психічного здоров'я дітей-іммігрантів" Під час процесу міграції діти в деяких випадках стикаються з проблемами психічного здоров’я та самооцінки, які компенсують порожнечу, залишену відчуттям покинутості та страхом перед новим життям. До цього додаються й інші перешкоди, зокрема недостатнє знання шкільної системи та неволодіння офіційною мовою. Цей етап залишає незгладимий слід в історії дітей, які пережили його, чи то разом із сім’єю, чи окремо. Реєстрація за посиланням: www.eventbrite.ca/e/billets-renforcer-lestime-de-soi-et-la-sante-mentale-des-enfants-immigrants-746122932777
-
Всім привіт! Будь ласка киньте сайт зі старим інтерфейсом де записуватись на фултайм курсів.. Загубив посилання
-
Canada Goose, The North Face и Rudsak не пропонувати?
-
www.form.services.micc.gouv.qc.ca/dacf/faces/pages/csq.jspx?_afPfm=2&lang=en Як знайти цей сайт але для входу в аккаунт?