Український Монреаль
-
Уже не актуально. Знайшли
-
йдіть у wolking clinic до 7.00 і там у порядку живої черги приймають людей без сімейного лікаря
-
Winners, Marshall’s - це по одягу зі стандартного. Вони є всюди, шукайте найближчі до вас по карті. З взуттям досить складно. Я інколи купую в Hudson’s bay в Лавалі - там набагато більший вибір ніж в Монреальській філії. Ще знайшла гарне шкіряне взуття в магазині Intervalle. Якщо є можливість, можна поїхати в Mirabel outlet. Це за містом, але воно того вартує, там вибір непоганий
-
Хочу доповнити коментар з приводу взуття, а особливо intervalle - в Канаді це знахідка 10/10. Вибір + адекватна ціна.Купила на осінь / весну шкіряні боти і вони по 1) дуже якісні; по 2) виглядають презентабельно, а квадратний мис не схожий на клоунські подкрадулі Всім раджу
-
на жаль, сьогодні путін не здох
-
📺 Як подати заявку (ІНСТРУКЦІЯ): Нова программа воззʼєднання сімʼї для українців CANADA🇺🇦🇨🇦 ✅ Готуйте свої запитання=) 🎬 НЕ ПРОПУСТІТЬ 🌐 www.youtube.com/watch?v=nFOuEeuFvbo 📱 Telegram: t.me/UA_Canada_Cuaet 🎙 Доповідач - Bohdana Stepanenko-Lypovyk, ліцензований імміграційний консультант 🔷Створення облікового запису; 🔶Форми IMM (0008, 0008DEP,5669, 5406, 5476, 5475, 0191, 5562); 🔷Питання та відповіді. ⏳ Підключайся до ефіру: 📟 Дата 04 листопада 2023 року ⏰ Час Провінція Альберта - 10-30. 📟 Дата 04 листопада 2023 року ⏰ Час в місті Київ - 18-30.
-
🇺🇦KALUSH ORCHESTRA скоро у твоєму місті! Vancouver - 1 November (All ages) Edmonton - 22 November (All ages) Calgary - 23 November (18+) Winnipeg - 24 November (All ages) Montreal -25 November (All ages) Toronto -26 November (19+ підлітки у супроводі батьків) 🍁Свята наближаються разом з “EARLY HOLIDAY DEAL” даруємо Вам - 23% знижки на квиток 🧡 Promo code: kalushfamily 🎫 bomond.com/tours/kalush-orchestra-north-american-tour-2023 🎬 Youtube www.youtube.com/@UA_Canada/ 📱 Telegram канал Канади 🇨🇦 : t.me/UA_Canada_Cuaet
-
У Galeries d'Anjou багато магазинів із одягом і взуттям. Щодо одягу, то залежить від смаку, але там багатий вибір. Взуття я там купувала у Clarks, бо знаю цей бренд вже дуже давно (були у мене туфельки, які пережили усе інше взуття, але зараз такої якості мабуть вже ніде ніде не знайти). До категорії "гарне що аж очі сліпить" воно не відноситься, але для тих хто багато ходить, там можна знайти нереально комфортні речі за адекватною ціною. Останній раз коли заходила, не витримала і купила кілька пар.