Український Монреаль
-
На dix30, Бросард
-
В якому саме?
-
Адоніс
-
Доброго дня, продам два квітки на Boiler room 11 листопада. За детальною інформацією звертайтесь в приватні повідомлення.
-
Підкажіть будь ласка, хто ходить на французьку парт тайм, в когось є щоб на 16:00 заняття починалися? Шукаю, але знаходжу тільки на 18:00, це для мене дуже пізній час
-
Вони в такий час тільки закінчуються на фултаймі
-
Привіт. Потрібна людина на завтра, яка готова прибирати в офісі по пʼятницям. Напишіть мені. Якщо знаєте мову, це ок, ні - теж ок. Робота не дуже складна. Офіс не гігантський. Оплата погодинно.
-
Епікюр
-
Привіт, хто реєструвався онлайн на медичне старухання , через які сайти ви це робили ?
-
Дякую😊
-
Громадо, потрібна порада) я випадково двічі сплатила за проїзний квиток (поповнювала в метро картку опус). Чек в мене тільки один, бо поки розбиралася з тим бісовим банкоматом, раніше часу витягнула карту. Виходить що гроші мені зняло двічі. Що з цим робити?
-
За таке нема бану 💀
-
Я вам скину в особисті, щоб мене не заблокували тут в групі випадково😅
-
Тусую в Монреалі до 5 числа. Було б класно якби хтось показав мені місто і може попасти на якийсь двіж :)
-
Порадьте, будь ласка, дуже хорошого іміграційного адвоката в Монреалі. Можна франко- або англомовного.
-
Дякую 😁
-
Перевірте в метро у співробітника Хай просканує картку
-
Це чудово, та краще перестрахуватись
-
Привіт. Потрібні два волонтери на завтра розгрузити апаратуру між 13:00 і 16:00. З мене квиток на Другу Ріку 😊
-
Доброго дня!чи є ті хто на курсах французької фул тайм і отримують по 370дол в тиждень?напишіть будь ласка в ПП,маю декілька питань.щиро вдячна!)
29 Jan 2023, 07:13
152116/240480
about 5 hours ago