Український Монреаль
-
Де шукали путівку?
-
Щось пішло не так
-
Якщо маєте машину, раджу відвідати Val David, година від Мтл Ми були влітку, просто нереальне містечко😍 багато кафешок, галерея, в суботу вранці базар (місцеві виробники)😁 багато локальних магазинів. Там поруч ще є Sainte Agathe, хвилин 20-30 іхати, там красивенне озеро і теж багато класних закладів. Ну і недалеко ще Mont Tremblant. Ми були влітку на лонг вікенд, нам ну дуже сподобалось, ніби десь в Європі) взимку там має бути Санта вілледж, здається Жили в ось цьому старенькому будиночку прямо над водоспадом. коротше супер автентично і саме тоді ми відчули Квебек ) abnb.me/crs6xPBFpEb
-
Після кастрації мого пса в клініці я подзвонила «грузину» так як у пса все розпухло і я почала панікувати. Він мені по телефону сказав»переводите мені гроші на карту і я вас проконсультую". Ми звiсно не погодилися і зв'язалися з ветеринаром, який оперував пса. Він сказав, що це нормальна реакція після кастрації. Тобто "грузин" хотів 150$ здерти з людини в паніці просто що б сказати, що це норма. Але вам вирішувати, звертатися до нього чи ні
-
Гороскоп циганки на 03.11: ♈ Овен - можете вже видаляти зі свого резюме стресостійкість. це вже не актуально ♉ Телець - якщо вам не подобається людина - ви інтроверт, якщо вам подобається людина, то ви ще більший інтроверт ♊ Близнюки - фінансова подушка безпеки? ні, дякую. ви волієте все витратити за секунду ♋ Рак - зарядка, кава, сніданок, істерика - це ваші ранкові ритуали ♌ Лев - якщо вашу другу половинку не влаштовує, що ви багато працюєте, то якшо шо, то це вас теж не влаштовує ♍ Діва - а можна вже нічого не змінювати? можна вже хоч до чогось звикнути? ♎ Терези - бути вами - це працювати на одній роботі, але за трьох ♏ Скорпіон - всі стосунки закінчуються тим, що хтось опиняється у чорному списку ♐ Стрілець - не ходіть сьогодні на побачення, поживіть для себе ♑ Козеріжка - яка робота над стосунками? у вас два вихідних на тиждень, в кращому випадку ♒ Водолій - мати вільний час - це щось на багатому ♓ Риби - чому ви уникаєте робити хуйню, а інші ні? п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
♈️ Овен 3 листопада. ✨ Чому волосся випрямити можна, а мою спину — ні? ♉️ Телець 3 листопада. ✨ Я не кажу, що ти погана людина, але якби ти був парою, то був би першою. ♊️ Близнюки 3 листопада. ✨ Ну, не можна ж подобатися всім підряд, потрібно когось і дратувати для різноманітності. ♋️ Рак 3 листопада. ✨ Здається, єдиний дієвий спосіб економії грошей для тебе — це спати якомога більше. ♌️ Лев 3 листопада. ✨ ЗАБЕРІТЬ МЕНЕ, Я ЗГОДЕН НА ВСЕ. ♍️ Діва 3 листопада. ✨ Якась тухла осінь, нічого не хочеться. ♎️ Терези 3 листопада. ✨ — По пивку? — По пивку! ♏️ Скорпіон 3 листопада. ✨ Може тобі в цінителів вина податися? ♐️ Стрілець 3 листопада. ✨ Знову накосячиш, доведеться вибачатися. ♑️ Козеріг 3 листопада. ✨ Не бреши сьогодні, тебе спіймають і покарають. ♒️ Водолій 3 листопада. ✨ Будь сьогодні лапочкою, тобі це йде. ♓️ Риби 3 листопада. ✨ Запасися таблетками, нерви можуть підвести. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
- альо. - альо, шо тре? - я їм гречку з молоком. - га? - я їм гречку з молоком. - а, добре. смачного тоди. - дєкую. всьо, не годен їм більше говорити. тримай сє. - але ж сам їс задзвонив, курвий ти сину. - всьо, не маю чєсу.
-
В чинний правопис внесли незначні зміни. До неістот тепер належать: назви рослин ; назви природних явищ ; назви предметів, створених людиною та одесити.