Український Монреаль
-
Гороскоп циганки на 03.11: ♈ Овен - можете вже видаляти зі свого резюме стресостійкість. це вже не актуально ♉ Телець - якщо вам не подобається людина - ви інтроверт, якщо вам подобається людина, то ви ще більший інтроверт ♊ Близнюки - фінансова подушка безпеки? ні, дякую. ви волієте все витратити за секунду ♋ Рак - зарядка, кава, сніданок, істерика - це ваші ранкові ритуали ♌ Лев - якщо вашу другу половинку не влаштовує, що ви багато працюєте, то якшо шо, то це вас теж не влаштовує ♍ Діва - а можна вже нічого не змінювати? можна вже хоч до чогось звикнути? ♎ Терези - бути вами - це працювати на одній роботі, але за трьох ♏ Скорпіон - всі стосунки закінчуються тим, що хтось опиняється у чорному списку ♐ Стрілець - не ходіть сьогодні на побачення, поживіть для себе ♑ Козеріжка - яка робота над стосунками? у вас два вихідних на тиждень, в кращому випадку ♒ Водолій - мати вільний час - це щось на багатому ♓ Риби - чому ви уникаєте робити хуйню, а інші ні? п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
♈️ Овен 3 листопада. ✨ Чому волосся випрямити можна, а мою спину — ні? ♉️ Телець 3 листопада. ✨ Я не кажу, що ти погана людина, але якби ти був парою, то був би першою. ♊️ Близнюки 3 листопада. ✨ Ну, не можна ж подобатися всім підряд, потрібно когось і дратувати для різноманітності. ♋️ Рак 3 листопада. ✨ Здається, єдиний дієвий спосіб економії грошей для тебе — це спати якомога більше. ♌️ Лев 3 листопада. ✨ ЗАБЕРІТЬ МЕНЕ, Я ЗГОДЕН НА ВСЕ. ♍️ Діва 3 листопада. ✨ Якась тухла осінь, нічого не хочеться. ♎️ Терези 3 листопада. ✨ — По пивку? — По пивку! ♏️ Скорпіон 3 листопада. ✨ Може тобі в цінителів вина податися? ♐️ Стрілець 3 листопада. ✨ Знову накосячиш, доведеться вибачатися. ♑️ Козеріг 3 листопада. ✨ Не бреши сьогодні, тебе спіймають і покарають. ♒️ Водолій 3 листопада. ✨ Будь сьогодні лапочкою, тобі це йде. ♓️ Риби 3 листопада. ✨ Запасися таблетками, нерви можуть підвести. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
- альо. - альо, шо тре? - я їм гречку з молоком. - га? - я їм гречку з молоком. - а, добре. смачного тоди. - дєкую. всьо, не годен їм більше говорити. тримай сє. - але ж сам їс задзвонив, курвий ти сину. - всьо, не маю чєсу.
-
В чинний правопис внесли незначні зміни. До неістот тепер належать: назви рослин ; назви природних явищ ; назви предметів, створених людиною та одесити.
-
Доброго ранку всім! :)
-
Привіт! Що ви використовуєте при температурі 38? Які жарознижувальні та протизастудні тут можна знайти?
-
По черзі парацетамол і ібупрофен як і вдома
-
Доброго ранку! Купуєте ( в Метро, або аптеках Jean Coutu, Pharmaprix) саму карту Опус за 6 доларів і поповнюєте на скільки вам потрібно. Зона А коштує 97 дол. на місяць. З дитячими трохи складніше, потрібно мати довідку з школи і робити картку з фото....
-
Можна також купити Тайленол, він є денний і нічний, там здається парацетамол у складі
-
Дякую!
-
щодо дитячого проїзного, я взяла апоінтмент онлайн, поїхала з дитиною, сфотографували його там на карту опус, заплатила 15 доларів, дали карту, поповнила в метро місяць безліміт 58 доларів, зі школи ніякої довідки не брала. Щомісяця поповнюю, у нас є магазинчик, там поповнюю, раніше не знала, їздила в метро поповнювати, і ось на днях дізналася, що 1 числа місяця ще можна їздити, а ось з 2 числа вже треба щоб карта була поповнена.
-
Зона А це не весь Монреаль, але більша його частина. Шукайте в інтернеті зони Монреалю, можливо подивіться тут в закріплених повідомленнях