Український Монреаль
-
Телець, Рак, Терези, Скорпіон, Стрілець, Козеріг, Водолій, Риби Твій Гороскоп
-
на жаль, сьогодні путін не здох
-
Хто може порекомендувати людину яка може побути з дитиною кілька днів поки я буду в праці за адекватну ціну.Дякую
-
Добрий вечір шукаю студію .пропозиції пишіть в особисте смс
-
Доброго вечора шановне панство, підкажіть як активувати сімку Fizz, якщо немає постійної адреси, живемо в готелі... далі адреси в активації не пускає...
-
Сьогодні лендлорд розносив листи всім тенантам про підвищення оренди при продовженні контракту. В нас приблизно на 10 %. Скажіть будь ласка чи це нормальна тут практика? Колись читала що якщо не розриваєш контракт то підвищують десь на 3% за рік…
-
Я вказувала адресу готелю, і при оформленні банківської карти те ж саме. Потім коли змінюєте адресу проживання, треба звертатись у відповідні місця і повідомляти нову адресу
-
Quebec's housing tribunal released its rent increase recommendations for 2023 – with an increase of 2.3 per cent for leases that don't include heating. 2.8 per cent for electric heating, 4.5 for gas heating and 7.3 for systems that use heating oil.
-
Незаконно
-
Може в сервісному центрі fizz легше це зробити. В мене був Fido і оформляла в сервіс центрі все
-
Привіт Хтось можливо зіштовхувався з таким, чи знаєте ви когось, хто займається перевезенням тварин з Канади до Європи ? буду дуже вам вдячна
-
Дякую. Справа в тому що в листі сказано якщо не згодні то повідомити заздалегідь і до побачення. Людській жадібністі немає межі… В квартирі нічого не додалося, знімали порожню, попереду опалювальний сезон, але ж звичайно їм це до д…
-
Дивно
-
Нажаль не активується кнопка "next", якщо вводжу адресу готелю і не можливо реєструватися далі...
-
Це не їм вирішувати - тут це регламентованно
-
Так в трибунал пишіть
-
Так. И пошук в групе,
-
Маєте на увазі, група в телеграмі , та?
-
Телеграмм Pets to Canada .
-
Але умовно, як мені пояснили, якщо він у подвалі поміняв лічильники на більш нові, і замінив кусок проводів - то це може йти як реновейшн і може підвищити більше ніж 3 відсотки
29 Jan 2023, 07:13
152337/239791
11 minutes ago