Український Монреаль
-
або потрібно повністю знімати та ставити заново тут у Монреалі?
-
Поставив в Україні брекети у мене буде можливість міняти тут гумки на них?
-
? А можна пояснювальну бригаду? Про що це?
-
Це паблік шо висміює Фаріон keep calm)))
-
❤️ Завтра їдy з Укpaїни) Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо, філери, ботокс, косметику та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в особисті, привезу що потрібно)☺️
-
Гороскоп циганки на 05.11: ♈ Овен - знайдіть того, хто приноситиме каву у ліжко і не ставитиме зайвих питань ♉ Телець - прокидатися раніше за інших і бути продуктивним - це різні речі ♊ Близнюки - ви б з радістю ходили на побачення, але ваше альтер-Его проти цього ♋ Рак - якщо вітамін D не піднімає настрій, тоді спробуйте більше заробляти. це має допомогти ♌ Лев - ви не інтроверт, просто неділя – це єдиний день, коли ви можете собі дозволити ні з ким не розмовляти ♍ Діва - якщо поводитися з усіма як сука, то ніхто не скаже, що ви упереджені ♎ Терези - якби не прямолінійність, у вас було б більше друзів ♏ Скорпіон - ви: все я так більше не роблю. теж ви: робите ще гірше, ніж було ♐ Стрілець - а внутрішній голос може підказувати, а не підбурювати? ♑ Козеріжка - сумісність у вас тільки з тими, хто прокидається у другій половині дня ♒ Водолій - яке перезавантаження організму? там все треба видаляти і ставити новий ♓ Риби - як відрізнити закоханість від маніакальної фази? п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
♈️ Овен 5 листопада. ✨ Знайди собі Діву на день, тоді тобі точно не буде нудно, обіцяємо. ♉️ Телець 5 листопада. ✨ Дуже мило, коли котик товстенький, але ти ж не котик. ♊️ Близнюки 5 листопада. ✨ Життя прекрасне. Не твоє, звичайно, але все ж. ♋️ Рак 5 листопада. ✨ Швидше б лягти спати знову. ♌️ Лев 5 листопада. ✨ Саме час влаштувати серіальний запій. ♍️ Діва 5 листопада. ✨ Якщо тобі важко прокидатися вранці, значить прокидайся в обід. ♎️ Терези 5 листопада. ✨ Хочеться стосунків, але без них і так вже добре. ♏️ Скорпіон 5 листопада. ✨ Ну і навіщо ти прокинувся? Полежи ще, що ти там не бачив? ♐️ Стрілець 5 листопада. ✨ Сьогодні краще не пити, повір нам. ♑️ Козеріг 5 листопада. ✨ Ти сьогодні своїм зовнішнім виглядом пропагуєш красу. ♒️ Водолій 5 листопада. ✨ День планується без страждань, ура. ♓️ Риби 5 листопада. ✨ Випусти свого демона погуляти. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Комусь цікаво, комусь ні 🤷♂️
-
Привіт, хтось у Монреалі ходить на плавання? Якщо так, то куди та скільки коштує?
-
Я прочитую гороскоп тут, прикольний) І, чи не вперше, правда про Левів цей раз 😁 у двох гороскопах, що цікаво!! 😂
-
Добрый день всем можно пожалуйста попросить у вас немножко продуктов питания нам с бабушкой вдвоём очень трудно бабулечка получит пенсию мы всё вернём. пожалуйста нам очень трудно мы будем вам очень благодарны любой помощи. Может у кого-то есть какая-то подработка бабулечке 78 лет. Пожалуйста помогите нам немножко. Я готова на любую подработку если нужно если нужно убирать стирать в огороде работать умею. Пожалуйста помогите нам немного.пожалуста мы с бабулечкой будем вам очень благодарны любой любой помощи нам очень тяжело пожалуйста умоляю вас Мы в Украине нам очень трудно 🙏 мы будем благодарны если можно пожалуйста мы с бабулечкой всё вернём. Если можно помогите нам немножко пожалуйста.😥🙏мы с бабулечкой готовы предоставить вам всё документы на видео связь можно говорить. умоляю вас поддержите нас нам вдвоём очень трудно. Пожалуйста я готова к любой трудной работе нам очень тяжело 😥
-
Я поки не ходжу, але чула що є мережа безкоштовних міських басейнів не гірших за платні, у різних районах
-
Підскажіть будь ласка це наш перекис водню?