Український Монреаль
-
Доброго дня , дівчата підскажіть будласка кто ходить до залу або фітнес або ще якісь активності , буду вдячна за будь-яку інформацію, дякую
-
Дякую
-
Так, онлайн на сайті канади
-
Доброго дня друзі! У SPA- салон потрібні майстри з нарощення вій 6475371334-Світлана
-
Підкажіть, будь ласка, як можна отримати допомогу 3000 ? Це онлайн робиться?
-
В Канаді ще не бував так бачу
-
Зашеймили)))
-
Трохи гумору про канадську медицину
-
Ви нам шось сказати хотіли та застіснялися?
-
Дякую. Дивлюсь на маркет плейсі. Але шось поки не щастить. Є гарне те без чого можу поки обійтись. Основне купити плитку електричну, основу ліжка і мікрохвильовку
-
Суд не став карати буковинця, який матюкав колишню дружину за те, що вона знімала відео у ТікТок
-
У Вердене бачив магазин б/у меблі, там усе досить дешево. Ну, ще на маркетплейс, там взагалі безкоштовно віддають гарні речі, но для цього треба машину мати, тому що багато речей віддають десь дуже далеко, а іноді і за межами острова.
-
Так, але в мене з ьерезнем була і я обрала саме маршировать. А так, щоб не було потрібного місяця, такого не було
-
Перезавантажье або в підтримку напишіть
-
У вас також була така проблема?
-
Так,а що робити коли в дії написано що паспорт видано 01.12.2022?
-
Так я не сміюсь, я так само обирала)
-
Переводчик працює не коректно, не смішно)
-
Обирайте маршировать)
-
Так само. Відіймайте 1 1/2 і отримаєте звичне маркування. Все інше йде в описі квартири і якшо буде 2 туалети чи інші ніштяки власник обов'язково їх вкаже. За це можете не хвилюватись))))
29 Jan 2023, 07:13
15250/239920
33 minutes ago