Український Монреаль
-
А скільки годин взагалі це може тривати? 😅
-
Ну, мене привезли на каталці дали пару пігулок знеболюючого і посадили в залу очікування
-
Так а реально, скільки годин це може тривати максимум?
-
Як стане гірше - кажіть медперсоналу. Squeaky wheel gets the grease
-
Дякую за вашу відповідь
-
Сподіваюсь потраплю додому сьогодні ахах
-
Та якби ж з дрібницями, просто тепер думаю що який сенс у такій «швидкій допомозі» 🥹🥹
-
Боюсь уявити
-
Що ж тоді таке коли це не urgence
-
Боже, як це дивно
-
Ну так. Urgence
-
48 годин очікування на стільчику?
-
8 це саме в швидкій?
-
Боже, я навіть боюсь уявити
-
Не хочу зневірювати в місцевій медицині, але в мене максимум був 8
-
Заєбісь, що сказати 😅
-
Гороскоп циганки на 07.11: ♈ Овен - хочеться знайти собі інвестора, який вкладатиме в вас гроші без зайвих питань та дедлайнів ♉ Телець - бути вами - це казати хз, навіть якщо знаєте ♊ Близнюки - день сприятливий для всього, якщо у вас будуть сили щось робити ♋ Рак - з вашим графіком роботи, ви можете бути лише в пасивному пошуку нормальних стосунків ♌ Лев - хочеться знайти собі адвент календар, де в кожному віконці будуть гроші ♍ Діва - якби всі ходили на терапію, то з ким би ви тоді сварилися? ♎ Терези - ви всі витрати берете на себе, а ось доходи треба делегувати на когось іншого ♏ Скорпіон - в сенсі щастя любить тишу? ви що даремно так довго працювали, щоб тепер не вийобуватися? ♐ Стрілець - які дедлайни? ви все і так робите в останній момент ♑ Козеріжка - наступна зупинка - станція срака. ви виходитиме чи щось робитимете з цим? ♒ Водолій - можна з вами не говорити натяками? вам треба казати прямо і відразу ♓ Риби - розподіл бюджету? добре, цього місяця 1% на потрібні речі і 99% на «та бля на що я витратив?» п.с. русский военный корабль, иди нахуй