Український Монреаль
-
Вам не можна написати
-
Можливо докладніше?
-
Я працюю. Але не убер ітс. В тім він в мене є на всяк випадок
-
Ти працюєш?
-
www.quebec.ca/education/formation-professionnelle-education-adultes/la-formation-professionnelle/formations-construction/formations-courte-duree-metiers-construction
-
А якщо не секрет, ким працюєш? І якщо є, то напевно пробував. Як ідуть замовлення? Не відкривав уберХ?
-
👨👩👧👦Друзі, залишилось декілька місць на захід, що відбудеться завтра за адресою: 📍5685 rue Laurendeau Montréal, QC H4E 3X8 🕐 17.00 ➡"День міжкультурних зустрічей" - це смачні страви, різноманітні конкурси, розіграши подарункових карт та жива українська музика!🎶🇺🇦🎶 ➡Щороку Квебекський тиждень міжкультурних зустрічей має на меті підкреслити важливий внесок жителів Квебеку будь-якого походження в колективне життя Квебеку. 👩💻Реєстрація за посиланням: www.eventbrite.ca/e/billets-journee-des-rencontres-interculturelles-742390970377
-
стосовно будівельників навчання
-
Не ресторан, а самовиніс. Там є декілька столиків, але там не дуже зручно їсти. Але це одні з найкращих суші, які я взагалі їла maps.app.goo.gl/11Kpk8CTa5k4Ludf9?g_st=ic
-
Справді не можу
-
Дивно, мені вже писали кілька людей з групи. Не знаю в чому проблема 🤷♀️
-
Я не пробував. Просто зареєструвався про всяк випадок. Працюю у компанії що розробляє електро зарядки
-
Доброго вечора Підкажіть можливо хтось вилітає 12 листопада в неділю в 9:45 з Франкфурта до Монреалю, моя мама сама летить, можливо хтось зможе їй скласти компанію і допомогти зорієнтуватись)
-
Ми вже вирішили ситуацію
-
Я писав. Все можна у вас може людина забоокована чогось
-
Червоний знак оклику стоїть
-
Ось і добре
-
Тут москва ні до чого, старого стилю дотримуються не тільки на болотах: Єрусалим, Сербія, Румунія, Польська православна церква… то питання календаря і традицій, не національне. Просто вони багато чого називають чіста рускім, але то належить іншим народам
-
Греки і кіпріоти рашку поважають, але в них давно новий стиль
-
Ну як сказати. Серби відносно братушки москви. Єрусалим в розрахунок не беремо - там всі конфесії і більшість всеж іудеї і мусульмани. Так само як греків с їх Афоном бо ті ще промоскальскі чуваки. Румуни юзають Григоріанський. Як мінімум їх православна церква . Польска православна юзає обидва. Маємо в результаті грузинів(які дуже тісно повʼязану з опц) і рашку
29 Jan 2023, 07:13
153009/240387
32 minutes ago