Український Монреаль
-
нажаль.. це веархауз у Осаці.. 🇯🇵
-
Так то воно так. Але на кого біса вона технологу з виробництва нп😂
-
вакуумна електроніка вічна.. 😁 я сім років працював у сфері виробництва обладнання для електронно-променевого зварювання у високому вакуумі..
-
економити на собі гріх.. )
-
Навпаки.. тобі дали готову бізнес-ідею! Он болгари десь у неліквідах знайшли радянську ГМ-100, зробили такий-собі болгарський маранц і продають аудіофілам майже за 400.000 баксів.. 💰😁💰
-
у мене лапки щоб так марафетити
-
ринок замалий=)
-
Підкажіть будь ласка чи потрібно платити за подачу на нову візу коли вже в Канаді? І що відповідати на запитання “Will you be paying your fees or are you fee exempt?
-
На сайті написано що Who can apply You must be in Canada with valid temporary resident status under the CUAET. If you’re eligible, you • can apply to extend your visitor status in Canada • are exempt from paying the ◦ visitor record processing fee ◦ biometrics fee (if applicable)
-
Так вже потрібно. З 15 го липня
-
Всім доброї ночі. Таке питання. З 1 листопада у нас в компанії запровадили приватну страховку (комерційна). Мені пояснили, що тепер я можу зателефонувати в RAMQ і відмовитись від державного страхування, бо в кінці року я все одно повинен буду сплатити якусь суму за ці послуги + страхування від компанії це набагато кращий варіант. Яка сума сплачується за RAMQ, хтось знає? Може, поки не відмовлятись від цієї опції...😕 P.s. Всі колеги на роботі - місцеві канадійці. З ким розмовляв - одразу відмовились від RAMQ, радять так само зробити і мені. Та щось я не певен, що у разі виникнення спірних питань у нас будуть однакові права і гарантії. Особливо, якщо я навіть не маю статус PR.
-
краще до 23-го 27-е то вже дедлайн, 25-26 вихідні.. враховуючи, як тут працює банківська система..