Український Монреаль
-
Я люблю архітектуру Бо дизайнер , то ж обрала 🙊
-
Торонто теж читаю не дуже класно все ) ті хто там живуть )
-
youtu.be/-7lDYviXLRo?si=K1MBXlkZQXIF7I6-
-
на початку приїдете та подивіться! Канада взагалі не всім подобається. а Ви переживаєте про ПР. Їдьте в Торонто і не вигадуйте собі складнощів із французькою) Велике місто, великі можливості.
-
Та це ж добре Я теж хотіла б для дитини … інші мови
-
Там на французькій я не перекладав
-
Тож як потім переіхати - я хз
-
О , можна мені будь ласка скинути це 🙈 Продовження змінюють , то б то ?
-
Гороскоп циганки на 10.11: ♈ Овен - сьогодні ви на 99% состоїте з ахуя і на 1% від радощів, що завтра вихідні ♉ Телець - головне, шоб в житті були люди, які звуть на каву зранку та на cava ввечері ♊ Близнюки - ваша фінансова грамотність закінчується на моменті, коли треба розділити рахунок з друзями в закладі ♋ Рак - плани на день: просто не зробити гірше ♌ Лев - сьогоднішня дата, як і ваші колишні 10/11. not bad, але вам завжди чогось не вистачає (+- 1 см) ♍ Діва - не треба від вас вимагати все памʼятати, у вас обмежена операційна памʼять ♎ Терези - якщо ви не в стосунках, то у вас ще присутній інстинкт самозбереження ♏ Скорпіон - найкращий подарунок за 1000 грн - це 1000 грн (і не треба вигадувати) ♐ Стрілець - хто вміє чекати, той просто дивиться, як всі щось роблять, поки ви чекаєте ♑ Козеріжка - найбільше в пʼятницю вам подобається коли з вами фліртують (не по роботі) ♒ Водолій - найкраща допомога - не заважати ♓ Риби - любите вигадувати ідеї, любіть їх і втілювати у життя п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
Тож добре подумайте . По собі скажу- що мені важко вже переіхати кудись. Дитина вже 2 класс тут навчається, французьку знає краще за рідну.
-
Дивіться. Тут вчора кидали анонс змін по іміграціі квебекк. Вони також змінюють умови продовження ворк периітів тут. Тепер франц здавати всім треба
-
Добре , як що , я пропрацюю три роки , здам французьку на добре То шанс є в Квебеку ?
-
Якщо там краще чому тут живете ?
-
То ви пожалкували що переїхали?
-
Я жила рік у Торонто та рік тут) у Торонто краще. Найменше читайте форуми. Якщо є англійська, вибираєте велике англомовне місто і все)
-
Як і всі думаю , треба підтверджувати диплом … (
-
В мене подруга не знаючи німецьку здала на В1..) 😄 Це в Германію , то може той тест не такий і складний як уявляється )
-
Залишились декілька вільних місць на цих вихідних у тур до Ніагарського водоспаду та Торонто з ночівлею. Хто забирає останні квитки - ЗНИЖКА 20% 🔥🔥🔥 Після туру розвозимо усіх по домах😎
-
Доброго ранку панство. Хто підкаже що це за знаки, та стовпчик. Чи це для велосипедів?
-
Це все знаки для паркування
29 Jan 2023, 07:13
153360/236643
2 minutes ago