Український Монреаль
-
А що означає: запросити 800 для новоприбулих?
-
провінційна допомога для непрацюючих
-
Чи є тут людина яка хоче вести блог і на цьому заробляти? саме в Монреалі, якщо так пишіть можемо разом починати і один одному допомагати, я вже маю досвід в цьому багато працюю з блогерами
-
Знайди місцевих квебекуа
-
Нащо тобі блоги?
-
Бо ця незнайома людина вже тричі спамить одним і тим же повідомленням, трохи міняючи текст.
-
Навіщо ви запитуєте незнайому людину , про те що чому вона щось хоче ? це право кожного щось хотіти
-
Я тобі вже пояснював.
-
Де ти бачиш спам ? 1 раз в день написати це спам ?
-
Спілкуйся зі своїм пдміном. Я сам в такій ситуції - подав заяву але поки нічого
-
Поясню ще раз. Ти пишеш занадто рекламно. Реклама в чаті по узгодженню, тематика успішного успіху тут не шанується. Оскільки ти натяків не розумієш, то скажу знову прямо. Ніхто спілкуватися про Канаду, Монреаль інші теми, навіть політику тут не забороняє. Але коли людина кожен день хай і по одному разу пише завуальовано, хто хоче заробити, пишіть мені, бо я успішний успіх- це дуже насторожує. Тим самим ти викликаєш прискіпливу увагу.
-
Яке у нас викликає змістовні сумніви
-
Привіт. Питання тим хто займається францизасьоном парт-тайм: я почав займатися але коли подавав заяву на навчання не поставив відмітку що хочу отримувати за це якісь гроші. Питання: чи можно вже займаючись щось зробити щоб отримувати виплату за франце на парт-таймі?
-
який поток думок? я 1 раз за день написав смс
-
Він адмін так само як і я. Ми тут займаємось тим що це був українській Монреаль а не поток думок якогось лівого Влада.
-
що ти мені пояснював, це чат хто що хоче той то і пише, а якщо ти хочеш тут навязувати людям хто і що має писати то назви чат не Український Монреаль а своїм іменем
-
Ааа , я на фултайм
-
Я заяву написав, приніс їм форму там де зразок чеку, дали форму для заяви.
-
Можна. Треба йти до секретаріату школи. І питати як то зробити
-
Дякую, замовила на цьому сайтi
29 Jan 2023, 07:13
153490/240019
about an hour ago