Український Монреаль
-
Мають давати, десь тиждень можете там прожити. Але вам будуть змінювати готелі кожні три дні
-
Дивно, бо я подавала на цю допомогу в середині жовтня і особливих проблем не мала. Там не треба було вказувати, скільки я плачу за оренду та таке інше. Але я точно вказала всі наявні в мене гроші та навіть наявні борги
-
Мені радили не подаватись до поки не винайматиму житло.
-
Доброго дня! Підкажіть, як що я хочу переоформити автівку на чоловіка- мені потрібно знов платити 15%?
-
Нема за що
-
Але не податки
-
Ви заплатите реєстрацію, і там різні збори щось таке
-
Дякую!!!
-
Ви його оформите як передача родичк. Вам запропонують ціну 1 доллар поставитт і все
-
Так, я вже мала житло, коли подавала
-
Продам електро велосипед На зимовій резині Запас ходу на одному заряді до 75 км Ідеальний варіант для роботи Убер та дордаш Замінений новий мотор та новий контролер Ціна 1600 можливий мінімальний торг на місці !
-
Що за модель? Бо я бачу новий подібний за 1000
-
Вам сьогодні складно зрозуміти один одного: Овен — Діва Близнюки — Терези Рак — Скорпіон Лев — Телець Діва — Водолій Скорпіон — Овен Козеріг — Козеріг Риби — Лев
-
☄️ Імміграція через Express Entry, Як працює Express Entry ✅ Express Entry — Oнлайн-система, яку використовує канадський уряд для вибору заявок на постійне проживання в Канаді для кваліфікованих працівників. ✅ Є 3 імміграційні програми, керовані через Express Entry: ▪️Canadian Experience Class ▪️Federal Skilled Worker Program ▪️Federal Skilled Trades Program ✅ Крок 1: З'ясуй, чи відповідаєш ти вимогам Існує два способи дізнатися, чи маєте ви право на участь у програмі, яка є частиною Express Entry: ▪️відповісти на кілька запитань, щоб дізнатися, чи відповідаєте ви мінімальним вимогам ▪️прочитати детальні вимоги до кожної програми ✅ Крок 2: Перевірте свій рейтинг (комплексна системи рейтингу (CRS)). CRS — це бальна система, яку ми використовуємо ▪️оцінити та оцінити свій профіль і ▪️ранжувати його в пулі Express Entry ✔️ Оцінити свій бал в системі CRC ✅ Крок 3: Підготуйте документи ▪️Вам потрібні документи, такі як результати мовного тесту, щоб довести, що ви маєте право на участь у програмі Express Entry. ▪️ Однак зауважте, що на отримання деяких документів може знадобитися багато часу, тому вам слід підготувати їх вже зараз. ✔️ Підготуйте необхідні документи ✅ Крок 4:. Заповніть свій профіль ▪️У вашому профілі Express Entry ви надаєте нам інформацію про себе. ▪️Якщо ви відповідаєте вимогам, ми приймемо вас до нашого пулу кандидатів і дамо вам оцінку CRS. ✔️ Надісласи свій профіль ✅ Крок 5. Отримайте запрошення та подайте заявку ▪️ Якщо ми запросимо вас подати заявку, у вас буде 60 днів, щоб подати заявку. ✅ Ми опрацюємо більшість повних заявок із усіма підтверджуючими документами протягом 6 місяців або менше. ✔️ Подайте заявку через Express Entry Джерело 🎬 Youtube : www.youtube.com/@UA_Canada/ 📱 Telegram канал Канади 🇨🇦 : t.me/UA_Canada_Cuaet 💬 Instagram : www.instagram.com/ua_canada_cuaet/
-
Деякі говорять що подавалися безпосередньо у сервісі
-
Шукаю квартиру студію.для однієї людини .пропозиція пишіть в особисті
-
Це зовсім інший байк Плюс батарея зовсім друга Подивись скільки коштує на сайті там виходить 2400+ такс
-
Я зрозумів. Напишіть все ж таки назву. Щоб розуміти що саме
-
Я тобі в приват сайт скинув
-
Да дякую. Прост тут теж не погано б було кинути його. Щоб люди розуміли яка файна штука продається за 1600
29 Jan 2023, 07:13
153560/236524
37 minutes ago