Український Монреаль
-
Так чого ви тоді в чаті з нацистами? Вам дорога в чати до ваших братів-кацапів
-
811 Телефонуйте, вас запишуть Наскільки я знаю, україномовні лікарі знаходяться в Україні. Але це не точно
-
Якщо у них купують - то вони тільки виграють в цій ситуації. Не всі в цьому житті підприємці
-
+1 (514) 376-7702 - номер клініки, лікар Артем Луговий. Це лікар, який говорить українською. Можна до нього спробувати
-
Була в нього пару днів тому, дуже рекомендую, медсестра говорила українською, жінки в приймальні теж, дуже хороший лікар
-
Треба йти на лікаря вчитися… скіки тут рік цікаво буде… тисяч 40, 60?
-
Як вам вдалось записатись до нього? 3 місяць вже намагаюсь, медсестра постійно каже то нема запису, то ще нема
-
Якщо ми одного лікаря говоримо, бо в мого теж імʼя Артем і якщо дивитись як пишеться прізвище англійською то читається Луговий. За цією адресою?
-
Доброго вечора. Чи є хтось в цій групі з перекладачів, хто може сходити зі мною і дитиною до лікаря 17 числа. Може знаєте хто такі послуги надає. Не безкоштовно.
-
Я коли прилетіла , то також ніде не знайшла . Врятував тільки той , що з собою взяла А так , на амазоні замовляла
-
вони є всюди: Walmart, Best Buy, Canadian Tyre, Source, Yelp, ElectroTec, Home Depot, Rona, будь-які маленькі магазини, де продають електротовари.. шукаєте us eu adapter, travel adapter..
-
На Amazon все є.. якщо є час чекати..
-
У януковича і медведчука теж вони є .. і шо? хто вони?
-
Окей, але якщо в них Український паспорт то в чому проблема?
-
Тому що паразитів повно , зрадників та колаборантів….. яким в душі насрати на війну та загиблих… радіють що є така можливість на шару всюди кататися прикриватися Україною і плюшки отримувати … нажаль таких тьма як багато…
-
То то проблема корупції і законодавства
-
збережіть нерви
-
Раджу просто про те не думати. Ви на те повпливати не зможете. а воно вам настрій псує
-
Так псує… вірно підмітили … від такої кількості х….. Яка приїхала , і хоче тут всіх наїбати , обібрати, ПР на шару отримати без мови , візи до США і таке інше… які відверто кажуть що плювали вони на Україну і ненавидять її та не збираються туди повертатися …
-
Я пишу про погляди людей яких зустрічаю в Монреалі , спілкуючись , розумію хто вони … так у них Українських паспорта … але погляди ворожі … до чого тут законодавство та корупція ?
29 Jan 2023, 07:13
153638/236375
about 2 hours ago