Український Монреаль
-
А практично?))
-
Теоретично так.
-
Дякую
-
Гороскоп циганки на 14.11: ♈ Овен - хочеться змінити номер, але здається робочі питання все одно вас знайдуть ♉ Телець - сімейний стан: робота і їбе, і годує ♊ Близнюки - пані та панове, я нічого не проспав, я і планував прокинутися хуй зна коли ♋ Рак - у вас немає шкідливих звичок, у вас є тільки ті, які стримують вашу кукуху ♌ Лев - ваш робочий графік: внести правки (30 хвилин), приходити до тями, чому люди не розуміють очевидних речей (весь останній час) ♍ Діва - ходити на побачення зараз - це інвестиція у зиму, що наближається ♎ Терези - карма - це коли ви в школі прогулювали уроки, а тепер життя вам їх завжди підносить ♏ Скорпіон - а можна якось додати у вішліст нову особистість? ви цю вже не вивозите ♐ Стрілець - якщо ви зробили хуйню, то робіть вигляд, що ви так і планували ♑ Козеріжка - щастя любить тишу, але людям треба ж про щось говорити, тому все і всім розповідаєте ♒ Водолій - швидко ви можете набрати тільки вагу, для всього іншого треба натхнення та час ♓ Риби - ви можете робити що завгодно, але не забувайте, що карета після комендантської не їздить (або за дуже великі гроші) п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
♈️ Овен 14 листопада. ✨ Дивні події будуть з тобою весь день. ♉️ Телець 14 листопада. ✨ Можлива зустріч з КОЛИШНІМ. ♊️ Близнюки 14 листопада. ✨ Тебе не всі розуміють, пояснюй краще. ♋️ Рак 14 листопада. ✨ Здивуй всіх, займися навчанням/роботою. ♌️ Лев 14 листопада. ✨ Твоя голова забита дурницями, почисть її. ♍️ Діва 14 листопада. ✨ Сховай свою скромність в коробочку. ♎️ Терези 14 листопада. ✨ Удача не буде на твоєму боці, сподівайся на себе. ♏️ Скорпіон 14 листопада. ✨ Де той, хто мені допоможе і підкаже? ♐️ Стрілець 14 листопада. ✨ Де твої залицяльники? Ти ж начебто "нічо така". ♑️ Козеріг 14 листопада. ✨ На тебе сьогодні можуть гарненько накричати. ♒️ Водолій 14 листопада. ✨ Не зациклюйся на собі, допоможи близьким. ♓️ Риби 14 листопада. ✨ На тебе образилися, в чому ти накосячив? 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Тiло в лiс вивезти мабуть 🤣
-
Доброго дня. Будь ласка порадьте офтальмолога (окуліста) який спілкується українською або російською. Дякую.
-
Тут і англо/франкомовні не приймають, коли потрібно))))
-
Доброго ранку) Допоможіть. Дуже потрібні контакти жіночого лікаря, який розмовляє на українській або російській та приймає не через пів року, а коли потрібно.
-
Я помираю, мені уже начхати скільки платити, як потрапити до лікаря швидко