Український Монреаль
-
Тут і англо/франкомовні не приймають, коли потрібно))))
-
Доброго ранку) Допоможіть. Дуже потрібні контакти жіночого лікаря, який розмовляє на українській або російській та приймає не через пів року, а коли потрібно.
-
Я помираю, мені уже начхати скільки платити, як потрапити до лікаря швидко
-
Portail portal3.clicsante.ca/en/
-
Всім доброго ранку🙏😊❤️☕️ Готую смачні домашні страви. Перші страви, м'ясні, різні печені і все, що Вам заманеться)) пишіть, дзвоніть, Юля t.me/Eri_Zhezaya
-
якщо дійсно помираєте, то тільки 911, і вам вже вибирати не приходиться. там вирішать як має бути в плані швидкості
-
Click sante. На цьому сайті платні послуги і всі лікарі
-
@Eri_Zhezaya Реклама за угодою @voyageur_errant
-
А по швидкій можно потрапити до лікаря який мені потрібен?
-
Якщо вмираєте тоді телефонуйте 911, а далі за інструкцією
-
Оцінять ваш стан, якщо кров'ю не кашляєте і серце нормально бьється, то будете декілька годин в коридорі, але це не факт що до вас прийде лікар який вам потрібно, все залежить від лікарні в яку ви потрапите
-
По швидкій ви будете чекати в черзі, як всі інші, до лікаря. Єдине що, якщо у Вас сильний біль чи задихаєтесь, чи серце, то вони вколять ін'єкцію. Але потім все одно у черзі
-
Не факт , ось чесно) 😅😂 вони навіть на це не реагують нормально) Зі звичайними симптомами можна добу чекати
-
350 баксів прийом один І пішло поїхало
-
Всім доброго ранку🙏😊❤️☕️ Готую смачні домашні страви. Перші страви, м'ясні, різні печені і все, що Вам заманеться)) пишіть, дзвоніть, Юля t.me/Eri_Zhezaya www.instagram.com/eri_zhezaya_superfood/#
-
Dr Roman Meda
-
Добрий день, хто може підсказати чи є безкоштовні курси англійської мови в Монреалі?
-
Але загалом це ну не те що я очікувала побачити вранці в чаті
-
Уявіть, як це, доїти таку маленьку пташку 😂 от чого цукерки такі дорогі
-
Promis Центр колись пропонував, але в цілому, це ж Квебек, нащо вам англійська?))) FRANCAIS TOUJOUR!)))
29 Jan 2023, 07:13
154085/237228
2 minutes ago