Український Монреаль
-
Попросіть ваших знайомих оплатити, і прислати вам виписку що вони оплатили і все
-
Ні. Все разом
-
Окремо? Чи краще відправити паспорт до знайомих які оплатять та відправлять документи вже з Польщі в посольство
-
Можно, я підвʼязав канадський номер під Монобанк.
-
🇨🇦🇺🇦 Результати опитування українців, які планують скоро прибути до країни Очікується, що до 31 березня 2024 року до Канади прибудуть ще 70 тисяч українців. Для прикладу, майже 63% українців проживають в Україні. Понад 25% майбутніх іммігрантів поки не визначились з місцем оселення в Канаді. Однак, більшість планує обрати провінції Онтаріо та Альберту. Зазначається також, що 56% опитуваних мають плани залишитись в Канаді на постійне місце проживання. Чекаємо на результати опитувань українців, які вже в Канаді. Джерело 🎬 Youtube : www.youtube.com/@UA_Canada/ 📱 Telegram канал Канади 🇨🇦 : t.me/UA_Canada_Cuaet 💬 Instagram : www.instagram.com/ua_canada_cuaet/
-
Яким чином? Мені монобанк пише що не можна
-
Мені приват теж з підтримкою міняв і відеодзвінком і довше. А Монобанк за 10 хвилин у чаті поміняв
-
Підтримка ((( погано. Приват без підтримки міняє
-
Можна через підтримку
-
ось чесно. Приват банк змінив за 10 хвилин, просто зайшов в налаштування аккаунта, і змінив номер. Без підтримки без нічого. Спробував теж саме в Монобанку, вони написали що тільки укр номера. Що ж буду писати в підтримку
-
В нас з вами однакова ситуація але рівно протилежна😂🤌🏻
-
Подивіться вимоги до отримання WP. І більшість питань відпаде
-
І мені з відео
-
Привіт! Підкажіть будь ласка, хтось чув чи легально в Квебеці іммігрантам без пр оформлювати розлучення через Україну (в Україні можна без присутності)
-
Якщо буде зрозуміло, що обидва були резидентами Канади, навіть якщо лише тимчасовими (Temporary Resident), на момент розлучення, то розлучення з України не буде визнаватися в деяких установах.
-
Доброго дня. Які в Монреалі можна купити ліки від простуди для дітей?
-
Що мається наувазі під ліками від простуди? Жарознижуючи/знеболюючі - тайленол дитячий та аналоги. Є сумніви, запитайте у фармацевта.
-
tripadvisor.mfa.gov.ua/ Вибираєш вкладку "режим транзитного проїзду" і клацаєш на країну, в якій планується транзит
-
в тому ж фармапріксі підійдіть до фармацевта, опишіть симптоми, він допоможе підібрати все що треба
-
До****, тобто до давалась інтервʼю.
29 Jan 2023, 07:13
154329/238433
about 2 hours ago