Український Монреаль
-
Фу! Як некультурно
-
Валерій має пильне око :)
-
Очко тобі оченятам в поміч
-
Тоді перепрошую за некультурщину, шановний
-
Про порох з очей
-
Це максимальна сила
-
Опа, не бачив шо ми маєм стікери мати рідна
-
Максимально сальце
-
герой.. особливо на прес-конференції з арєстовичем у дугіна
-
віддаю свою кімнату в квартирі, безкоштовно до кінця місяця, потім можна продовжити або з'їхати, я все оплатив, але мені не підійшли умови проживпнія, найближча станція метро snowdon, 6355 Somerlad avenu, без bail, без меблів, за додатковою інформацією в лс
-
Всім доброго вечора хтось може підказати,моя сестра хоче приїхати до Канади але на жаль в термін до кінця березня 2024 не вкладається,якщо вона приїде вже з візою відкритою worker після цієї дати то вона зможе отримати work переміт? Чи краще прилетіти,отримати work переміт і закінчити справи в дома і прилетіти 2й раз? Або ж хвилюватись за це не варто якщо вже відкрита віза worker то навіть після цієї дати її дадуть work переміт?
-
Дякую,саме таку інформацію і я чув не раз( тому і хвилюємося,а часу бракує
-
ніби до 31-го березня треба прилетіти щоб дали ворк перміт і допомогу
-
Здається кімната в 2 bedroom Для дівчини 18-27 років, без дітей і тварин, на довготривалий термін Ціна: 600$, все включено Локація: Brossard, сектор С 10 хвилин на автобусі до REM та торгового центру Dix30, 30 хвилин до Gare Centrale У квартирі є вся необхідна техніка в хорошому стані В кімнаті залишається ліжко, комод та вбудована шафа, є також додаткова тумбочка та стелажний блок Бажана дата переїзду 30 листопада Якщо вас цікавить, надсилайте коротку інформацію про себе в приватні повідомлення
-
Нє мені сподобалась невзначай указана специфіка, видно що ви людина яка любить точність)
-
А як, то ж не бабуся?)
-
Для дівчини 18-27 років….😁
-
Досить нормально шукати людину, з якою ти будеш жити - твого віку й статі)