Український Монреаль
-
16 листопада ♈ Овен - кава та сигарети - це не їжа, це спосіб життя ♉ Телець - головне - знайти своїх і відїбатися від інших ♊ Близнюки - життя занадто коротке, щоб працювати щодня з 9 до 18 ♋ Рак - все ваше життя - це трюк виконаний професіоналом ♌ Лев - карма - це щось про те, що вам усі винні ♍ Діва - якщо любите все контролювати, почніть із себе ♎ Терези - чим раніше детокс почнете, тим раніше завершите ♏ Скорпіон - коли починаєш проявляти ініціативу, то розумієш, що дорослішаєш ♐ Стрілець - ви вже робили перший крок, досить ♑ Козеріг - ситуація: вашому психологу потрібен психолог ♒ Водолій - беріть все вино на себе ♓ Риби - нічого не плануйте і все встигнете
-
Я зрозумів про усі питання за гречку! Це маркетинг! Виробники спеціально создають акаунти і надсилають повідомлення щоб збільшити продажи. З січня у Канаді і ще жодного разу її не купував і не їв. Але після повідомленя про гречневий суп спати не можу, хочу супа з гречкою. Надійшліть рецепт хто знає, у вихідні буду варити
-
Ооо ну шел в цьому плані швидко працює. Як мінімум з кредиткою рбцшною. Преаус - льєш - 5хв - або відміна і новий чарж або апдейт транзакції. На шелі ти ще обираєшь скільки предавторизувати. Типу 100-150-200
-
klopotenko.com/iz-grechkoyu-j-shkvarkami-yak-prigotuvati-najsmachnishij-kapusnyak/ Клопотенко вам в поміч)