Український Монреаль
-
Краще спочатку почати взагалі чи хтось колись десь грав у сквош😄
-
От блін , а я так раділа , що змогла записатись на прийом . Ех . У Оттаві аж на 2026 рік . Слоти зачинені .
-
❇️❇️Всім привіт, маю питання, чи можливо хтось ходив на сквош в Монреалі? Не підкажите де можна піти, дякую за відповідь ❇️❇️
-
Ресторан замовили? Де і коли?
-
Консулат в оттаві атлантику і кєбєк
-
Конмульство в онтаріо обслуговує онтаріо і манітобу
-
У кожного консульства своя зона відповідальності. Квебек належить до оттавського консулату
-
Якщо проживаєш у провінції Квебек , консульство у Торонто не обслуговує , тому що це Онтаріо ? А яка різниця , це ж українське консульство ?
-
Не потрібно спамити одним і тим самим повідомленням. Одного в день - більше ніж достатньо
-
Гляну .
-
Писали якос. У 8 вечора
-
Може хтось порадить , у якій годині ловити ці слоти?
-
Пробач я по памʼяті😂
-
Добре, вибачте 😢
-
Ще питаннячко є . У консульстві , ми як забираємо новий паспорт ? Вони присилають лист на нашу домашню адресу , чи на електрону пошту інфу скидають , щоб приїхали , забрали .
-
Жінка робила у Оттаві новий паспорт на дитину. Проблема була тільки у тому, щоб попасти на запис до посольства.
-
Треба відслідковувати, вони надають посилання де. І коли він готов їхати забирати без запису. Точніше не коли готовий а коли їого доставлять до консульства
-
Ок , дякую .
-
Сайт де буде по крокам написано що з вашим паспортом коїться.
-
Пробує зареєструватись у консульство, що я тут повинен побачити? Чи як завжди все в них через жопу?
29 Jan 2023, 07:13
154734/236309
36 minutes ago