Український Монреаль
-
Є офіційні джерела?
-
Але це стосується не актичного перебування а дозволу. Тобто якщо у вас візу на 3 роки то треба 100% навіть якщо виїхати раніше ніж 180 днів
-
Привіт. Порекомендуйте, будь ласка, майстра чи сервіс ро ремонту ноутбуків. Терміново треба 🤞
-
❗️ЕКСЛЮКЗИВ ДЛЯ СПРАВЖНІХ ФАНІВ KALUSH ORCHESTRA❗️ Купуй квитки на концерти Kalush Orchestra Північною Америкою зі знижкою 20% 🔥 ✔️promo code: kalushfamily 🎟 tickets: bomond.com/tours/kalush-orchestra-north-american-tour-2023 *пропозиція діє тільки 3 дні! 📱 Telegram бесіда міста Монреаль: t.me/montrealukrainians
-
🤝 Друзі, ми раді повідомити вас, що UCrazy Stand Up comedy та UA Canada починають співпрацю🤝 ✅ Stand Up comedy - тендап клуб створений українцями, мета створення збір коштів на ЗСУ, спосіб досягнення мети, смішити людей. Ми ствроюємо атмосферу для тебе і заряжаємо позитивом. Поки ми можем сміятись, ворог ніколи не переможе! Слава Україні😁 ▪️ www.facebook.com/profile.php?id=100089380575471&mibextid=JRoKGi ▪️ instagram.com/ucrazystandupcomedy?igshid=YTQwZjQ0NmI0OA== ✅ UA Canada - Інформаційно-соціальний проект для українців🇺🇦в Канаді 🇨🇦,який допомагає адаптуватися українцям в Канаді 😉 ▪️www.facebook.com/groups/uacanadaua ▪️www.instagram.com/ua_canada_cuaet/ ✔️ ЧЕКАЙТЕ КОНЦЕПТІВ У ВАШОМУ МІСТІ🇨🇦 Сьогодні підтримка один одного є дуже важливою, тож разом об'єднаємо українців на наших виступах 💙💛 🎬 Youtube : www.youtube.com/@UA_Canada/ 📱 Telegram канал Канади 🇨🇦 : t.me/UA_Canada_Cuaet 💬 Instagram : www.instagram.com/ua_canada_cuaet/
-
🚑 Незабаром знайти сімейного лікаря в Канаді буде простіше.🇨🇦 ✅ Коледж сімейних лікарів Канади (CFPC) скасовує нове правило, яке вимагало додаткового року навчання для лікарів, які бажають працювати в галузі сімейної медицини. ✅ Зміни відбулися через два тижні після того, як 91% зареєстрованих членів CFPC проголосували за пропозицію скасувати правило та створити комітет, який вирішить, що робити далі. ▪️ Кожен п'ятий канадець не має сімейного лікаря, а ще 29% повідомляють, що йому важко записатися на прийом, навіть якщо він у нього є. І лікарі, і міністри охорони здоров'я кажуть, що додатковий рік на додаток до і без того важкого 10-річного процесу навчання посилить цю нестачу фахівців. ▪️ Крім того, інтерес до сімейної медицини вже стабілізується. Відсоток студентів-медиків, які назвали це своєю основною сферою інтересів, знизився з 38% до 30% з 2015 року. ▪️Додатковий рік був призначений для кращої підготовки лікарів до роботи в спеціалізованих сферах, таких як догляд за людьми похилого віку та психічне здоров'я, а також в інших сферах практики, які користуються зростаючим попитом (і в яких деяким лікарям, ймовірно, буде корисно отримати додаткову підготовку). Джерело 🎬 Youtube : www.youtube.com/@UA_Canada/ 📱 Telegram канал Канади 🇨🇦 : t.me/UA_Canada_Cuaet 💬 Instagram : www.instagram.com/ua_canada_cuaet/
-
Хм, а на дозволах у мене і дітей було написано протягом 90 діб з моменту прибуття…
-
Привіт, я Софія, я живу в Канаді. якщо вас цікавить неповний/повний робочий день, надішліть мені пряме повідомлення. Мені потрібні працівники
-
Так. Пройти треба протягом 90 днів якщо папери для перебування на строк більше 180
-
Так, ми проходили всі. Єдине, дитині 6 років взагалі нічого не робили, тільки довідку видали і гроші взяли 😊
-
Це держ стандарт
-
Що робити? "Дякувати" невеликій кількості співвітчизників, які ботами забирали всі місця за секунди і перепродавали по $150-$200, заробляючи десятки, а той сотні тисяч Якщо серйозно — писати та телефонувати в консулат, просити йти назустріч. Вибачте, що так 🌻🌻
-
Можливо хтось приїхав нещодавно і не знає про існування магазинів Доларама, в який зараз завезли неймовірний асортимент теплих речей, рукавичок, шарфів, піжам, термобілизни по ціні 1-5$. Звісно то не преміум клас, але розмаїття вражає, тож якщо не маєте чим сніжки ліпити - загугліть.