Український Монреаль
-
Після такого може бути повернення в десятках тис
-
Тому що так простіше. Якщо ти можеш списати всіх під опікою то плюс. Ще можна інвестиції списати. Можна декларуватись як самостійний працівник і списати витрати.
-
Фінансова грамотність наше все
-
І в кінці року плати ще 5 тис зверху😂😂😂
-
Воно комбіноване має бути. До 48к 35%. Зі всіма оплатами. Потім більше трохи
-
Не читай. З тих, хто пише, мало людей що власноруч роблять податки. В цій провінції теж можна жити
-
Привіт, я Софія, я живу в Канаді. якщо вас цікавить неповний/повний робочий день, надішліть мені пряме повідомлення. Мені потрібні працівники
-
19 листопада ♈ Овен - головне знайти того з ким вам не подобаються однакові речі ♉ Телець - вам не потрібна теорія, вам потрібна практика ♊ Близнюки - бути вами - це поєднувати прокрастинацію та перфекціонізм одночасно ♋ Рак - бути дорослим – це використовувати інших, коли вони думають, що вони використовують вас ♌ Лев - хочеться сказати всім дякую за розуміння, але вас не розуміють ♍ Діва - бережіть себе та своє ментальне здоров'я ♎ Терези - припускатися помилок - дуже весело, але дуже енерговитратно ♏ Скорпіон - закохувати в себе - ваша улюблена частина дня ♐ Стрілець - короткий курс щасливого життя: лежати/їсти/іноді вставати ♑ Козеріг - робіть, що хочете, крім усього того, що першим спало на думку ♒ Водолій - оточіть себе не токсичними людьми, все. більше побажань немає ♓ Риби - у відносинах головне однакові смаки на вино та музику