Український Монреаль
-
Не читай. З тих, хто пише, мало людей що власноруч роблять податки. В цій провінції теж можна жити
-
Привіт, я Софія, я живу в Канаді. якщо вас цікавить неповний/повний робочий день, надішліть мені пряме повідомлення. Мені потрібні працівники
-
19 листопада ♈ Овен - головне знайти того з ким вам не подобаються однакові речі ♉ Телець - вам не потрібна теорія, вам потрібна практика ♊ Близнюки - бути вами - це поєднувати прокрастинацію та перфекціонізм одночасно ♋ Рак - бути дорослим – це використовувати інших, коли вони думають, що вони використовують вас ♌ Лев - хочеться сказати всім дякую за розуміння, але вас не розуміють ♍ Діва - бережіть себе та своє ментальне здоров'я ♎ Терези - припускатися помилок - дуже весело, але дуже енерговитратно ♏ Скорпіон - закохувати в себе - ваша улюблена частина дня ♐ Стрілець - короткий курс щасливого життя: лежати/їсти/іноді вставати ♑ Козеріг - робіть, що хочете, крім усього того, що першим спало на думку ♒ Водолій - оточіть себе не токсичними людьми, все. більше побажань немає ♓ Риби - у відносинах головне однакові смаки на вино та музику
-
Гороскоп циганки на 19.11: ♈ Овен - ви сьогодні не відкриваєте соцмережі. дякую за розуміння ♉ Телець - прийшов час генерального прибирання в голові ♊ Близнюки - це не важкий період, це ваше життя ♋ Рак - ви відкриті до пропозицій, заради яких не треба вставати з ліжка ♌ Лев - неділя – святий день. але сьогодні можна і згрішити, що там з обжерливістю? ♍ Діва - ви не аб'юзер, ви просто вимогливі ♎ Терези - ваша улюблена традиція – у неділю лежати під ковдрою. мовчки ♏ Скорпіон - плани на день: 1. прокинутися; 2. охуїти ♐ Стрілець - якщо вчасно видалити діалог, то можна зробити вигляд, що нічого і не було ♑ Козеріжка - головне - знайти своїх і відїбатися від інших ♒ Водолій - ситуація: вашому психологу вже теж потрібен психолог ♓ Риби - як створити дома затишок: приготувати котлети п.с. русский военный корабль, иди нахуй
-
♈️ Овен 19 листопада. ✨ Все життя кайф, а ти в зав'язці. ♉️ Телець 19 листопада. ✨ Ти знову найкрутіший на районі! Продовжуй в тому ж дусі, котику. ♊️ Близнюки 19 листопада. ✨ Припини ображатися на правду, інакше тобі можуть почати брехати. ♋️ Рак 19 листопада. ✨ Тобі явно не вистачає позитивного мислення. ♌️ Лев 19 листопада. ✨ Думай заздалегідь, інакше можеш потрапити в незручну ситуацію. ♍️ Діва 19 листопада. ✨ Всі пісні рамштайн про тебе. Особливо ду хаст. ♎️ Терези 19 листопада. ✨ Ну, вистачить все відкладати на завтра. Тебе точно скоро покарають. ♏️ Скорпіон 19 листопада. ✨ З твоєю головою можна в губернатори. ♐️ Стрілець 19 листопада. ✨ Сьогодні нарешті на твоїй вулиці буде свято. ♑️ Козеріг 19 листопада. ✨ МУДАКОМ В ТВОЄМУ ЖИТТІ ЗАПАХЛО. ♒️ Водолій 19 листопада. ✨ Ти довіряєш тим, кому довіряти не можна. ♓️ Риби 19 листопада. ✨ ПИТИ ЧИ НЕ ПИТИ? ЄДИНЕ ПИТАННЯ СЬОГОДНІ. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Знаки, які приховують емоції: 1 місце — Терези 2 місце — Овен 3 місце — Стрілець 4 місце — Лев 5 місце — Близнюки 6 місце — Скорпіон 7 місце — Діва
-
Привіт всим, прошу у всих допомоги у пошуку квартири в Монреалі, у вівторок (14.11) у нас з чоловіком згоріла квартира на Вердані, спалахнула квартира під нами і ми опинились в епіцентрі жаху, вийти з під‘їзду будо вже неможливо, загинув наш улюблений кіт, ми добу знаходились у лікарні під кисневими масками. Наразі ми у тимчасовому притулку і повинні знайти житло якнайшвидше, шукаємо Вердан/Лассаль/Уестмаунт - 4 1/5 до 1250$ ( у лютому приїде моя мама з України тому нас буде троє). Хто знає якусь інформацію за житло будь-ласка поділіться🙏 Ми з чоловіком працюємо в стомат.клініці Картьє на Вердані,у нас багато пацієнтів українців і я думаю багато хто може нас впізнати ,ми допомагаємо з записом і перекладом (Альона та Амін). Ми не просимо одягу чи щось наживне, тільки пошук квартири 🙏 Прикладу фото і відео квартири до і після щоб ви не думали що це обман або щось таке, ми у розпачі і звернутись про допомогу немає куди окрім як до небайдужих людей.
-
теоретично так. а насправді ПП нічого не платять, бо всі витрати дорівнюють доходам. але якщо в тебе є найманий співробітник, податок за нього сплачується одразу. тому найманому працівникові взагалі немає сенсу перейматися податками. більше того, ті хто кажуть, що платити наприкінці року після декларації: чи це найманому працівникові потрібно в один день із кишені витягти дві-три місячні зарплати? саме тому найманим особам сплачують податки одразу.
-
Ьа й ц стереотип що селф емплой не платять. Платять хоч і менше. В мене знайомий має десь 25% після всіх списань
-
Корпи можуть списати ще більше. Але якби всі корпорації були неприбуткові з цим би вже щось зробили
-
Привіт, підкажіть може хтось замовляв повітряні кульки на день народження. Напишіть де замовляли?
-
А сусіди знизу не хочуть відшкодувати?
-
Expert party. Центральний базар, або marché central
-
Добрий день! Написала цьому хлопцю. Він відповів, що взагалі не волонтер і цім не займається... В мене таке враження, що мою інформацію просто ігноруєте!!!! Я прошу у вас дати мені якісь майданчики, де я можу розмістити інформацію.